Această rețetă de supă minestrone vegană pentru vegetarieni este alcătuită de legume sănătoase şi scăzut de grăsimi. Datorită modului de preparare la foc mic aroma-i va fi maximă. Supa vegană minestrone îți va asigura un prânz uşor şi sănătos Deoarece nu conţine ulei, această supă minestrone este foarte scăzută în grăsimi.
Ingrediente:
- 4 cești de supă de legume;
- 4 căni cuburi de roşii;
- 1 lingură busuioc proaspăt tocat;
- 1/2 lingurița oregano;
- 2 morcovi, tocați;
- 2 tulpini de țelină, tocate;
- o jumătate de ceapă, tocată;
- 3 dovlecei, tocați;
- 1 cană de fasole verde, tocată;
- 3 căței de usturoi, tocati;
- 1 frunză de dafin;
- sare și piper după gust;
- 1 1/2 cană de paste (macaroane)
Mod de preparare:
Într-o oală mare, combinați toate ingredientele, cu excepţia pastelor. Fierbeți la foc mic timp de cel puţin o oră, sau până când legumele au devenit moi.Adaugă pastele şi apoi lasă-le să fiarbă lent. Gătiți pentru înca 20 de minute, sau până când pastele sunt gata.Îndepărtaţi frunza de dafin înainte de servire. Bucuraţi-vă!