Mare spectacol Mare! Mare spectacol pentru cei mici! Sambata, 15 Noiembrie 2014, ora 11:00 la Palatul Naţional al Copiilor, Sala Mica, Bucuresti. Hocus Pocus…Preparatus..” Teatrul de Magie prezinta un spectacol de magie, care va starni interesul in egala masura copiilor, cat si parintilor.

Jucarii Seturile Micului Magician

depurtat.ro

Momente magice cu levitatii, porumbei, iepurasi, trucuri educative si comice pentru cei mici, ce realizeaza un spectacol unic, o intalnire deosebita cu cei mici, o ocazie unica de relaxare si zambete pentru public. Copiii vor face cunoştinţă cu personaje magice ce le vor oferi posibilitatea de a descoperii reprezentarea unei lumi magice, lumea poveştilor.

Acest spectacol îşi propune atât un scop educativ dar si sa readucă frumuseţea magiei si bucuria trucurilor de iluzionism in sufletele copiilor, sa le provoace creativitatea si sa le arate un univers extrem de incitant.

Dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol. Durata spectacol: 1h. Accesul în sală se poate face cu 30 minute inainte de spectacol, iar locurile vor fi ocupate în ordinea sosirii. Pretul unui bilet este de 20 de lei si poate fi cumparat online de aici.

noriel.ro