Comanda-ti bradul de Craciun de la Floraria Online Floria! Livrarea este gratuita, chiar la tine acasa (sau acasa la cei dragi ai tai daca doresti sa il faci un cadou), fara ca tu sa depui vreun efort. Trebuie doar sa ne spui la ce adresa vrei sa fie facuta livrarea. Iar daca il comanzi in luna noiembrie, beneficiezi de 30% reducere. Livrarea se va face in perioada 15-20 decembrie.

Brazii de Craciun in ghiveci de la Floria au cea mai buna calitate de pe piata.  Abies Nordmanniana sau bradul de Caucaz face parte din familia brazilor argintii si se intalneste in Nordul Anatoliei. Are un trunchi mult mai gros decat cel al brazilor romanesti si o coroana mai deasa, conica. Acele sunt de culoarea verde inchis, cu doua dungi albe, obtuze la varf, neintepatoare, dispuse in perie si indreptate catre partea superioara a lujerului. De aceea, brazii Nordmanniana sunt mult mai usor de impodobit si se vor potrivi perfect in peisajul de Sărbătoare al familiei tale. 

depurtat.ro
Un alt mare avantaj al brazilor Floria este acela că sunt crescuti in ghiveci, ceea ce ii face mult mai rezistenti. In plus, sansele de prindere, in cazul replantarii lor, sunt de aproape 100%. Sfat: pozitionati bradul cat mai departe de sursa de caldura si udati-l odata la 3-4 zile, cu o cantitate mica de apa, tinuta, in prealabil, intr-o sticla, timp de 24 h. Dupa Sarbatori, inainte de a-l planta in gradina, este foarte importanta aclimatizarea, asa ca evitati scoaterea bradului din casa direct afara. Pentru o perioada de cateva zile, poate chiar saptamani, pastrati-l in garaj sau intr-un loc intunecos si racoros.

Brad natural Nordmanniana in ghiveci

Brandul natural Nordmanniana este un un brad rezistent, cu crengi dese si simetrice, apreciat in toata lumea si considerat unul dintre brazii favoriti de Craciun. Imparte bucuria Craciunului cu cei dragi si comanda-le (sau comanda-ti) un brad natural, pe care il vei avea nu doar de sărbători, ci toata viata. Dimensiune brad: 150 – 175 cm. Diametru ghiveci: 21 cm/26 cm. Inaltime ghiveci: 25 cm. Inaltime totala: 175 – 200 cm. Comanda-ti bradul de Craciun de la Floraria Online Floria
noriel.ro