În calitate de părinte ne dorim ca ziua copilului nostru să se transforme într-o super petrecere. Facem tot ce ne stă în putință pentru ca piticii să se distreze și să se simtă bine. Fie că dorim să chemăm prinți și prințese, Minnie și Mikey, Tom și Jerry la petrecere, aceasta reprezinta o adevarata provocare pentru noi, parintii. De ce? Pentru că trebuie să ne ocupăm de inchirierea spatiului unde se va desfășura distracția, meniurile pentru pitici și parinti, animatori, decorarea spatiului și cel mai important, va  trebui să ne gândim la factorii de risc a fiecărei etape pe care o punem la punct.

depurtat.ro

Spațiul de joacă

În ceea ce privește închirierea spațiului de joacă trebuie să ținem cont de cât de mare e spațiul și ce oferte ne oferă deținătorii spațiului.

Chiar trebuie să decorăm spațiul unde micuții se vor juca? Ei bine, da! Pentru copii este foarte important ca localul unde își vor serba onomastica să fie cât mai colorată cu putință deoarece aceștia iubesc culorile și sunt încântați de ele. Culoarea este partea luminoasă a copilariei și ei disting lucrurile în funcție de culori. Tot cu ajutorul paletei cromatice își dezvoltă creativitatea și imaginația. De aceea, specialiștii în decorațiuni pentru copii, vă recomandă ca petrecerea să fie animată de cât mai multe decorațiuni colorate și vesele. Decoratiuni de petrecere pentru copii gasiti si la magazinul Accesorii pentru Petrecere.

 

Meniul copiilor

Meniurile piticilor reprezintă o adevărată provocare în ziua de azi. Mai intâi trebuie să discutăm cu parinții micilor invitați să aflăm dacă aceștia sunt vegetarieni sau sunt alergici la ceva anume. Mai mult, meniurile vor trebui să conțina destul de multe proteine, de exemplu, pentru că micuții vor consuma foarte multă energie. De asemenea, va fi nevoie să ne gândim și când anume vom servi masa micuților.

 

Animatori ai petrecerii

Dar de ce ar trebui să aducem animatori la petrecerea copilului nostru?Mai departe, animatorii pe care dorim să îi invităm la petrecere reprezintă o nouă provocare pentru că în ultimul timp intâlnim din ce în ce mai mulți animatori noi pe piață care știu să faca un joc sau două, mai știu să modeleze și un balon, iar pictura pe față… reprezintă o adevărată provocare chiar și pentru ei. De aceea, este important să știm unde și cum să căutam animatori. Este foarte important ca atunci când contactam o firmă de animații pentru copii fie o contactăm pe baza unei recomandari, fie ne întâlnim cu reprezentantul agenției pentru a-i expune clar dorințele legate de momentul de animație al copiilor.

Animatorii pentru copii reprezintă de fapt, cadoul ideal pentru orice prichindel. Cu ajutorul animatorilor pentru copii, le demonstrăm acestora că daca își doresc ceva  cu adevarat, într-un final vor obține. Cerasela Călin, animator la Jolly Club, mărturisește că “nu o dată s-a întamplat ca sărbătoritul să îmi șoptească la ureche că eu sunt tot ce își dorea de ziua lui/ei și că pentru acest lucru a fost foarte cuminte și a mâncat tot, asa cum a promis părinților. Aud de foarte multe ori de la copii că eu (Albă-ca-Zăpada, Prințesa, Mikey etc.) sunt reală, chiar exist și că îmi mulțumesc că am ajuns la petrecerea lor”.

Și pentru un plus de distracție pentru copii, reprezentanții Jolly Club, vă recomandă ateliere de creație pentru a antrena imaginația copiilor, spactacole de magie pentru a le antrena micutilor dorința de a explora, de a cunoaște sau profesorul trăznit care îi introduce pe copii în lumea magică a chimiei.

Pentru o petrecere delicioasă, fântâna cu ciocolată reprezintă primul pas către o lume de basm pentru copii. De asemenea, un balon exploder (jumbo) în cadrul petrecerii  îl va face pe micuț să se simtă în centrul atenției încă o dată.

Distracție plăcută!

noriel.ro