Cum sa faci acasa Bomboane Raffaello. O delicatete fina iti ofera aceste mici delicii bomboanele Raffaello, fiind atat de placut gustul combinat de cocos cu migdale. Merg foarte bine cand aveti un eveniment ,de sarbatori s-au pur si simplu cand va doriti ceva dulce.Va recomand cu mare drag aceasta reteta home-made de bomboane Raffaello este foarte usor de facut si cu siguranta o sa mai doriti sa o faceti si alta data.

depurtat.ro

Ingredientele necesare prepararii bomboanelor Raffaello (le gasiti aici):

-200 gr.zahar pudra
-250 gr.fulgi de cocos
-250 gr.lapte praf
-200 gr.margarina
-esenta de migdale

Mod de Preparare Bomboane Raffaello:

Puneti margarina taiata bucatele intr-un bol si adaugati zaharul praf treptat. Margarina o scoateti mai din timp sa fie la temperatura camerei. Puteti sa amestecati totul doar cu lingura de lemn.  Apoi treptat adaugati laptele praf, esenta de migdale, puneti 4-5 linguri fulgi de cocos. Compozitia trebuie sa va iasa tare dar nu foarte tare. Dati compozitia la frigider 1-2 ore si apoi incepeti sa faceti bilute de marimea dorita. Treceti bilutete prin fulgi de cocos si gata. Aceste bomboane pentru a le pastra se tin in frigider si se scot cu ceva timp inainte de a fii servite.

noriel.ro