Vulli –  Copacul magic Klorofil cu sunete din natura este un joc educativ care va capta cu siguranta atentia copilului dvs! O jucarie despre natura si mediul inconjurator. Un mic univers cu o multime de activitati educative pentru micutul explorator! Jucaria copacul magic Klorofil cu sunete din natura contine: 5 personaje, o masinuta si piese de mobilier pentru jocuri de rol, care imita viata cotidiana si pentru dezvoltarea imaginatiei copilului, un ascensor pentru urcare si coborare, un tobogan, un balansoar, un leagan pentru personaje.

In pachet este inclus suplimentar si un joc educativ care il ajuta pe copil sa constientizeze si sa invete acele obiceiuri ecologice care il fac sa participe la protejarea planetei! Jucaria se strange foarte usor si se transporta cu ajutorul manerului de care dispune.

Mentionam ca in cazul in care veti cumpara jucaria Vulli Copacul magic Klorofil cu sunete din natura de la BEKID veti primi un eBook Cadou: 50 sfaturi pentru a-i asigura copilului tau un viitor de succes.

noriel.ro