Camera copilului este un spațiu foarte important. Aceasta trebuie să reflecte personalitatea copilului, să îi confere siguranța și confortul necesar. Schimbările rapide prin care trec cei mici în această perioadă îți pot da bătăi de cap și de multe ori este greu să ținem pasul cu ei. SomProduct.ro îți oferă astăzi o alternativă la dispoziția oricui, indiferent de buget.

Cele mai multe persoane privesc achiziționarea unui covor ca pe un obiect strict decorativ. Lucrurile se complică însă când este vorba de camera copilului. În primul rând trebuie să țineți cont de faptul că pentru cei mici, podeaua şi spaţiul reprezentat de covorul din camera copilului este cel mai potrivit loc de joacă. Importanța rolului decorativ trece astfel în planul doi, iar siguranța și confortul pe care covorul trebuie să le ofere devin principala ta preocupare. Am selectat pentru tine câteva modele care îmbină siguranța, confortul și designul. Tot ce vă rămâne de făcut este să alegeți împreună modelul preferat și să il faceți cadou împreună cu un joc sau o jucărie!

depurtat.ro

De ajutor: In cazul in care doriti sa stiti care este materialul cel mai bun din care ar trebui sa fie confectionat covorul, va recomandam sa cititi acest articol: Din ce material ar trebui sa fie confectionat covorul.

vezi o gama variata de covoare ieftine pentru camera copiilor in magazinele www.Bonami.ro, www.Decorino.rowww.emag.ro, www.atria.ro, www.somproduct.ro si www.elefant.ro.

Covoarele în formă de animăluțe sunt preferatele oricui. Interesul celor mici pentru lumea din jur crește odată cu ei. Colecția de covoare Joy în formă de animăluțe (ursuleț, cățel, oiță) va aduce în dormitorul copilului sau in spaţiul preferat de joacă

o explozie de bucurie!

Un adevărat teren de joacă! Așa pot fi descrise în doar câteva cuvinte covoarele pentru copii din colecția Spirit-Glowy!

Lasă imaginația celui mic să își depășească limitele.

Iar dacă un covor de culoare roz pentru camera fetiței,

sau covorul din camera băiețelului,

ar fi nu tocmai potrivite în cazul în care sunteți fericiții părinți ai unui baiețel si o fetiță, atunci

covoarele în culori neutre sunt ideale

când frățiorii sunt nevoiti să împartă camera cu sora sau fratele!

si in final, bine de stiut, un covor multicolor se preteaza tot timpul la o camera de copii, imbinandu-se usor in cromatica camerei.

Pentru a vedea întreaga colecție de covoare pentru copii și adolescenți, vizitați site-ul www.somproduct.ro seciunea covoare pentru copii. Şi de ce sa nu aruncaţi o privire şi în categoriile de mobilier, decoraţiuni interioare şi decoraţiuni tematice, sau saltele de pat, SomProduct este un magazin complet pentru casa şi gradina ta.

vezi o gama variata de covoare ieftine pentru camera copiilor in magazinele www.Bonami.ro, www.Decorino.rowww.emag.ro, www.atria.ro, www.somproduct.ro si www.elefant.ro.

noriel.ro