Picollino Jucarie interactiva Micul romanas cu rugaciune in oferta elefant, emag, bestkids, nichiduta si elefant. Multumita acestei jucarii interactive “Micul romanas cu rugaciune” timpul de culcare nu mai este nici o problema, pentru ca orice copilas va adora aceasta jucarie si abia va astepta momentul inserarii, cand, absorbit de proiectia fascinanta a stelelor, invaluit de acorduri celebre precum cele din compozitii de Mozart, Brahms, Enescu sau Porumbescu, dar si ocrotit sufleteste de minunata rugaciune Ingerasul, rostita cald si plapand de o voce de copil ca si el, se va deda increzator somnului si viselor minunate ale copilariei.

Jucaria interactiva Micul Romanas care canta si spune rugaciunea Ingerasul de culcare este dotata cu un proiector de lumini pe tavanul camerei, astfel ca inainte de culcare cel mic va putea admira un cer instelat chiar in camera sa. Micul Romanas este una dintre cele mai frumoase jucarii pentru copii prezentate in reclamele TV, iar ideea de a face o jucarie care sa ii apropie pe copii de traditia romaneasca, prin costumul accesoriu, rugaciunea Ingerasul pe acorduri de Rapsodia Romana este un prim si important pas spre traditii, intr-o piata a jucariilor dominata de brandurile straine si de personajele Disney precum Mickey Mouse Povestitorul, Spiridusul povestitor Duni Iaki sau Pisicile vorbitoare Talking Tom si Angela. Parerea noastra este ca Micul Romanas este o jucarie minunata ce se preteaza drept cadou pentru copiii familiilor de romani din strainatate. Iar pretul acestei jucarii este mai mic decat in cazul celor cu licenta Disney.

depurtat.ro

Picollino Jucarie interactiva Micul romanas cu rugaciune – proiecteaza pe tavan sau pe perete stele in diverse culori. Spune rugaciunea Ingerasul și-l adoarme pe copilul tau pe ritmuri clasice romanesti si internationale. Jucaria functioneaza cu 3 baterii tip AA, incluse.

Picollino Jucarie interactiva Micul romanas cu rugaciune in oferta elefant, emag, bestkids, nichiduta.

noriel.ro