Uleiul de somon Salbatic de Pacific Organika 180CPS este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor iar DHA este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general. Metoda de obtinere a uleiulului de somon Salbatic Organika este una blanda iar rezultatul este uleiul pur, fara impuritati cu un continut natural in acizi grasi omega 3 (AEP si ADH). Avantajele consumului acestui produs sunt aportul de acizi grasi in proportia lor naturala, proveninenta fiind de la pesti salbatici nu de la cei de ferma. Uleiul de somon Salbatic de Pacific Organika 180CPS are cel mai mic pret in magazinul de suplimente alimentare PLANTUM.ro.

 

depurtat.ro

Uleiul de somon Salbatic 180CPS MOI de Pacific

 

  • Sursa naturala de omega 3
  • Imbunatatirea activitatii sistemului cardiovascular
  • Adjuvant in boli inflamatorii
  • Ajuta la mentinerea integritatii sistemului nervos
Uleiurile de peste au in compozitie acizi grasi polinesaturati omega 3, cei mai importanti fiind acidul E.P.A. (Eicosapentaenoic) si acidul D.H.A. (Docosahexaenoic) implicati in sinteza prostaglandinelor care intra in numeroase procese biochimice. Prostaglandinele sunt implicate atat in raspunsul imun cat si in functionarea aparatului cardiovascular, ele fiind raspunzatoare de numeroase afectiuni inflamatorii dureroase. Deoarece acizii grasi nesaturati din uleiul de peste cresc sinteza prostaglandinelor ei au si efecte antiinflamatoare, fiind recomandati in tratamentul afectiunilor reumatismale. Astfel dupa cateva luni de tratament cu ulei de peste, durerile matinale se ameloioreaza cert.
Uleiul de somon Salbatic de Pacific Organika 180CPS este extras din Somon de captura si este amestecat intr-o mica proportie cu uleiuri din Ansoa, Sardina sau Macrou pentru a obtine standardizarea  exacta de 180/120 EPA/DHAEPA este important pentru prevenirea bolilor de inima, scazand nivelul trigliceridelor iar DHA este important pentru functiile cerebrale si ale sistemului nervos in general. 

 

Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos. Colectarea acestor pesti se face sub strictetea regulilor de pescuit care sustin un pescuit sigur si nu afecteaza speciile pe cale de disparitie. Uleiul de somon Salbatic de Pacific Organika 180CPS are cel mai mic pret in magazinul de suplimente alimentare PLANTUM.ro.

noriel.ro