Din 8 septembrie, Lidl aduce campania de colecționare Stikeez în România, pentru toți copiii pasionați de această lume fantastică. După succesul înregistrat în Germania, micuțele și simpaticele figurine Stikeez poposesc acum și în magazinele Lidl din România. Cu nume amuzante, precum Gloo-Gloo, Snaky sau Moody, personajele le garantează celor mici că vor transforma orice moment monoton într-o adevărată aventură – ”Cu Stikeez ți se poate întâmpla orice”. Pentru cei ce nu vor sa se rezume doar la micile figurine gumate Stikeez sau daca oferta Lidl nu mai este de actualitate, atunci iti recomandam sa le cumperi de pe amazon.com sau de pe aliexpress.

La cumparaturi de 50 ron la Lidl primesti 1 figurina Ickee Stikee din luna septembrie in toate magazinele Lidl Romania! Descopera 24 de figurine gumate Stikeez: ( Moody, Snaky, Frankey, Chompy, Puff-Puff, Cheezz, Orby, Igor, Fido, Puffy, Kittie, Loggy, etc. ). Colectioneaza-le pe toate, iar in cazul in care ai dubluri Stikeez poti face schimb cu prietenii tai.

depurtat.ro

Colecţia de jucarii cu personaje Stikeez constă în 24 de figurine diferite, care se împart în patru categorii: monştri, fermă, ocean şi junglă. Orby, Sharky, Puffy, Bunny, Ely, Fido și prietenii lor sunt pregătiți să-l poarte pe cel mic prin tot felul de povești educative și amuzante deopotrivă.

Pentru fiecare 50 de lei achitaţi pentru cumpărături în magazinele Lidl, clienţii vor primi gratuit, la casă, câte o figurină Stikee. De asemenea, din magazinele Lidl poate fi achiziţionată şi cutia pentru colecţionare, în care pot fi aranjate toate cele 24 de figurine. Cutia pentru colecţionare oferă, în plus, şi un joc, pentru mai multă distracţie cu Stikeez.

LIDL NEU Die Stikeez aus dem Weltall 2014 Komplett Satz

Pentru cei care își doresc să se bucure de figurinele Stikeez împreună cu prietenii, totul este pregătit. Folosind săculețele practice pentru colecționare, copiii pot lua simpaticele personaje la plimbare sau atunci când merg în vizită. 24 de figurine gumate, simpaticele Stikeez abia asteapta sa te insoteasca acasa, la scoala, la joaca, in vacanta, peste tot. Lipeste-le oriunde este loc si bucura-te de jocul haios, disponibil in albumul de colectionare. Fii fara griji, in urma lipirii, figurinele nu lasa urme pe nicio suprafata. Lipirea se face cu ajutorul ventuzei incorporate. Pentru cei ce nu vor sa se rezume doar la micile figurine gumate Stikeez sau daca oferta Lidl nu mai este de actualitate, atunci iti recomandam sa le cumperi de pe amazon.com sau de pe aliexpress. Stikeez sunt disponibile in variantele Stikeez in bilute capsulate, pachet Stikeez de 200 de bucati, 100 de bucati Stikeez sau Pachet Stikeez 500 de bucati.

noriel.ro