Odata cu apropierea zapezii si a temperaturilor sub 0 grade, precum si a furiei de deschidere de patinoare in parcurile oraselor sau in mall-urile ce pun accent pe timpul liber si mai putin pe shopping a venit si vremea patinelor de gheata. În sezonul de iarnă, copiii aşteaptă cu nerăbdare să patineze deoarece este o activitate extrem de distractivă. Patinoarele ne stau la dispoziţie în acest anotimp ca să patinăm cu plăcere şi să plutim efectiv pe gheaţă.

Vârsta nu reprezintă un impediment atunci când dorim să ne distrăm pe gheaţă. Patinajul este o activitate iubită în special de cei mici, care sunt entuziasmaţi de fiecare dată să descopere distracţia pe gheaţă. Pentru a fi echipat corespunzător, micuţul are nevoie de patine gheata copii potrivite pentru vârsta lui. Astfel, cel mai bine este să achizionaţi o pereche de patine gheata reglabile, de care copilul vostru se va bucura timp îndelungat. Principalul avantaj este că acestea pot fi reglate pe mai multe mărimi, fără a mai fi nevoie să faceţi noi investiţii în anii următori. Patinele sunt prevăzute cu un sistem de reglaj cu buton şi dispun de un interior cu ciorap gros care asigură un nivel ridicat de confort. Este alegerea ideală pentru ca micuţul vostru să se simtă în largul său de fiecare dată!

depurtat.ro

Patinele pentru gheata sunt de doua tipuri, cele usoare facute din piele, in genul celor folosite la patinaj artistic si cele gen clapar, mai grele si mai butucanoase, in genul celor folosite la hochei. Patinele de gheata sport sunt recomandate incepatorilor deoarece fiind mai rigide le sustin glezna mai bine, dar asta nu inseamna ca te si tin singure in picioare. Aici recomandam modelele de patine Bladerunner, Roces, DHS Compy, Head, Worker Nolan sau Tempish, cu preturi pornind de la 139 ron cele mai ieftine (Tempish) pana la 279 de lei modelele Roces.

In schimb, patinele pentru patinaj artistic, sunt mai usor de folosit si iti permit o mobilitate mai mare, vei simti diferenta in momentul in care te vei apuca de piruete si salturi. Patinele difera si in functie de gen, cele pentru fete si fetite fiind mai usoare avand un design slim, pe langa faptul ca de obicei poarta si culori mai deschise. Printre cele mai cunoscute si utilizate marci de patine pentru patinaj artistic regasim patinele pentru baieti si fetite marca Jackson, modelele Classique, Glacier si Mistique avand preturi de la 200 ron in sus.

Pentru a vă bucura în fiecare anotimp de senzaţia de plutire, vă recomandăm un produs irezistibil: un produs 2 in 1: patine şi role reglabile. Cu o singură investiţie, copilul vostru se va bucura în permanenţă atât de plimbările în parc pe role, cât şi de plutirea magică pe gheaţă. Majoritatea modelelor permit ajustarea mărimii şi sunt uşor de încălţat, rolele dispun de frână şi patinele de lamă de protecţie ca să faciliteze mersul pe suprafeţele specifice. Bucuraţi-vă de mişcare dar şi de distracţie în orice anotimp cu aceste patine 2 în 1, pentru gheata cat si pentru asfalt! Recomandam modelele Nolan Worker, le gasiti aici.

Aşadar, alegeţi patine gheata reglabile pentru a vă distra timp îndelungat în anotimpul preferat de copilul vostru. Consultaţi ofertele de patine de gheata pentru copii, disponibile centralizat in sectiunea de Patine de Gheata pentru copii pe portalul Articole pentru copii | Supermamici.

noriel.ro