Karturi cu pedale ideale pentru parcuri sau recreere in timpul liber pentru copii. Recomandam karturile ce au functia Free Wheel (atunci cand kartul este impins pedalele nu se invart) si cele ce au frana de mana pentru oprire rapida si in siguranta. Iar un scaun reglabil in mai multe pozitii, ofera ergonomie si sanatate spatelui.

 

depurtat.ro

Kart copii Disney Cars

 

Kart-ul cu pedale personalizat Disney Cars invita copiii sa participe la o frumoasa aventura pe 4 roti oferind totodata siguranta in folosire si o utilizare indelungata. Kartul este recomandat copiilor cu varsta intre 3 si 6 ani cu inaltimea intre 90 si 120 de cm. Kartul are un scaun sport ajustabil in mai multe pozitii, un volan sport, frana de mana, sistem “roata libera” (“free wheel”), roti din plastic cu banda de cauciuc pentru o rulare silentioasa, cadru metalic robust si vopsea de calitate. Dimensiuni produs: 94.5 x 65 x 59 cm, greutate 12 kg, greutate maxima admisa 35 kg (6 ani).

 

Kart Air Racer cu pedale

 

Fetele se vor simti adevarate soferite la volanul acestui kart, ideal pentru copii cu inaltimea intre 110 si 150 cm. Kart cu pedale, fabricat in Germania, cu scaun ajustabil, frana de mana pentru oprire rapida si sigura. Kartul este prevazut cu structura metalica, rotile sunt pneumatice din cauciuc iar rotile cu rulmenti. Volanul cu 4 sunete diferite (pornire, acceleratie, frana si claxon), functia Free Wheel (cand kartul este impins pedale nu se invart) fac din acest kart pentru copii unul dintre cele cu un raport calitate pret ideal.

 

Karturile pentru copii Puky

 

Minunatul Kart Puky este dotat cu sistemul Free Wheel si are un design extrem de realistic. Cel mic se va simti un adevarat pilot al curselor de Formula 1. Kartul permite mersul inainte si inapoi, scaunul este reglabil in trei pozitii, structura este metalica, are frana de mana si roti din cauciuc gonflabile. Kart recomandat pentru copii cu varsta peste 3 ani (peste 95 cm). Greutatea maxima admisa este de 50 kg (copii 3-8 ani).

noriel.ro