Patura Dormeo Pet este o paturica 2 in 1 adorabila si foarte moale care va deveni in foarte scurt timp prietenul cel mai bun al copilului tau. Atunci cand este impaturita, devine o perna foarte draguta. Se transforma usor intr-o patura calduroasa si dragalasa care il va conduce pe cel mic pe taramul viselor. Nu doar ca poate fi folosita acasa, dar poate fi luata cu usurinta in masina sau in avion.

Paturica Perna Dormeo Pet pentru copii

Atunci cand copilul doarme la bunici sau la un prieten, patura Dormeo Pet il va face sa se simta exact ca acasa. Paturica Perna Dormeo 2 in 1 pentru copii poate fi cumparata la pret redus de la TopShop. Si pentru ca este foarte usor de intretinut, pana si mamelor le va placea aceasta paturica. Paturica Perna Dormeo Pet pentru copii poate fi folosita si la un pat pentru copii mai maricei dar chiar si la patutul pentru bebelusi.

depurtat.ro

Sunt disponibile 4 modele de paturici Dormeo Pet pentru copii: Dormeo pet paturica Hipopotam, Dormeo pet paturica Oita, Dormeo pet paturica Broscuta, Dormeo pet paturica Ratusca.

 Paturica Perna Dormeo 2 in 1 pentru copii poate fi cumparata la pret redus de la TopShop.

Compozitia materialului: 100% poliester. Dimensiunea paturii Dormeo este 90×125 cm. Paturica pentru copii Dormeo 2 in 1 este foarte moale si confortabila fiind usor de transformat din patura in perna si invers. Ideala pentru somnul copilului tau si totodata usor de intretinut. Paturica Perna Dormeo 2 in 1 pentru copii poate fi cumparata la pret redus de la TopShop.

noriel.ro