Jocurile tip Board Games sunt o modalitate foarte bună pentru familii de a petrece timp de calitate impreuna. Aruncati o privire la lista noastră Top 10 jocuri de familie. Va amintiti sentimentul pe care il aveati cand erati mic si jucati un joc Scrabble intr-o zi ploioasa? Timpul disponibil pentru activitatile in familie s-a micsorat de-a lungul anilor, dar cu siguranta intr-un weekend veti putea  sa uitati de ceea ce “trebuie facut pentru casa” si sa luati parte la un joc de Scrabble.

SCRABBLE

Doua jocuri distractive intr-unul singur! Acum copiii se pot bucura de propriul joc de Scrabble. In interior veti gasi 1 tabla de joc cu doua fete in culori diferite. Copilul poate sa-si aleaga nivelul potrivit varstei sale, astfel:

depurtat.ro
  • Nivelul 1 (intre 2 si 4 ani) – Cuvinte si imagini: Copiii mai mici se distreaza unind litere pe tabla. Imaginile ii ajuta sa le preschimbe in cuvinte, iar pentru fiecare cuvant completat, copilul primeste un punctaj.
  • Nivelul 2 (intre 5 si 10 ani) – Culori si numaratoare: Copiii mai mari completeaza singuri cuvinte. In acest joc Scrabble simplificat, copiii invata cuvinte si incearca sa traverseze caile colorate.

Clasicul joc de Scrabble in varianta originala, adaptat pentru limba romana. Scrabble este cel mai popular joc de cuvinte din lume. Este cunoscut de toata lumea, usor de jucat si stimuleaza inteligenta jucatorilor incurajand spiritul de competitie.

MONOPOLY

Monopoly Junior Petrecerea: copiii intră în contact cu lumea Monopoly și învață, prin joc, despre administrarea banilor –  este jocul pentru adulți realizat în varianta simplă de înțeles pentru copii! Tematica este “Petrecerea”! Jucarie recomandata copiilor cu varsta peste 5 ani.

 

Monopoly Junior Petrecerea este versiunea speciala a jocului clasic de tranzactionare a propietatilor. Acum ai sansa ta sa ai mai multi bani de buzunar decat ti-ai imaginat vreodata. Incepand de la START, calatoreste in jurul tablei de joc – este o cursa a distractiei! Calatoreste cu caile ferate, priveste artificiile, da-te in masinute si incearca jocurile video. Trage un card SANSA – cine stie unde va trebui sa mergi? Oriunde ar fi, in mod sigur te vei distra.

 

Monopoly este jocul clasic al tranzactiilor imobiliare. El a fost inventat in America in timpul marii Recesiuni si este un joc despre cum se fac afaceri si cum poti deveni bogat in scurt timp. Amuzant si antrenant pentru toate varstele, aveti acum posibilitatea de a-l juca singur sau cu familia si prietenii. Monopoly va asteapta cu proprietati si obiecte complet noi, mini-jocuri si medii 3D pline de culoare. Afla acum cine va incheia o afacere cu tine atunci cand nu iti merge prea bine si cine se va grabi sa te aduca la faliment. Recomandari de varsta: +8 ani

 

 

ANTI MONOPOLY

 

In Anti Monopoly inainte de a incepe jocul jucatorii sunt impartiti in 2 grupuri, competitorii si monopolistii, fiecare respecta alte reguli de joc (in functie de grupul din care fac parte. Pachetul conţine: 28 de carti – drept de proprietate, 25 de carti – competitor, 25 de carti – monopolist, o tabla de joc, 6 pioni, 50 de cladiri, zaruri, bancnote, regulament de joc.

 

NU TE SUPARA FRATE

Nu te supara, frate! 3D Este un joc clasic ce nu presupune colaborarea jucatorilor, destinat pentru intreaga familie ce asigura distractie maxima. Pot fi cel mult 4 jucatori, minim 2, fiecare cu o echipa de 4 pioni.Fiecare jucator isi alege culoarea care sa-l reprezinte. Scopul jocului este sa ajungi cu propriile piese la final pe locurile indicate cu propria culoare. Fiecare jucator isi plaseaza pionii in casa, pentru a iesi acesta trebuie sa dea cu zarul 6, pozitionand astfel unul din pioni la start. Tabla trebuie parcursa de fiecare pion in sensul acelor de ceasornic pana ce acestia ajung tot in casa. Jucatorul care ajunge primul in casa cu toti pionii castiga. Pachetul contine: – plansa de joc 3D, – 16 pioni, – zaruri. Produs recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

 

 

CINE STIE CASTIGA

 

Cine stie, castiga! Senior Compact – Joc Electronic. Jocul a fost special conceput pentru testarea si imbogatirea cunostiintelor de cultura generala precum si dezvoltarea atentiei distributive a copiilor. “Cine stie, castiga!” Senior Compact este un joc educativ, didactic si distractiv pentru copiii cu varsta intre 6 si 11 ani. Jocul contine: – 12 planse cu diverse teme (geografie, zoologie, botanica, etc.). – 144 de intrebari test, precum si raspunsurile acestora, – 1 aparat electronic pentru validarea rezultatelor. Reguli de joc: Se vor aseza plansele, pe rand, in aparat, si cu ajutorul celor doua creioane speciale atasate la acesta pentru marcarea intrebarilor si a raspunsurilor se vor determina corespondentele. In cazul unui raspuns corect aparatul va semnaliza sonor si luminos, iar in cazul unui raspuns gresit aparatul nu va semnaliza.

 

COMOARA LUI PITICOT 3D

 

Comoara lui Piticot 3DPorneste la drum sa descoperi Comoara lui Piticot! Jocul contine: – o tabla de joc, – un zar, – 4 pioni colorati. Scopul jocului este sa castigi Comoara lui Piticot, iar pentru asta trebuie sa ajungi primul la casuta cu numarul 72 (sau peste). Fiecare jucator isi alege un pion si arunca, pe rand, cu zarul, mutand pionul ales atatea casute cate indica zarul.

 

NORIEL: 30 DE JOCURI IN 1

 

Puteti juca 35 de jocuri clasice, distractive, de la jocurile copilariei, pe carton până la cele mai sofisticate jocuri de cărti sau zaruri. De aceea poate fi considerat ca fiind un joc pentru toate vârstele. 35 de jocuri logice intr-unul singur! Produs recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani.

noriel.ro