Daca nebulizatoarele standard folosesc un compresor de aer, sub forma de piston, care impinge aerul in rezervorul medicamentului, iar aceasta presiune de aer  pulverizeaza aerosolii de medicament, pe care pacientul ii inhaleaza prin masca nebulizatorului, care acopera nasul si gura, cu ajutorul aparatului de aerosoli cu ultrasunete preparatele pentru inhalare sunt transformate, prin oscilarea unui cristal piezoelectric prezent in aparat, in microparticule de lichid dispersate in aer. Aceste particule, de dimensiuni cuprinse intre 1 si 5 microni, reusesc sa penetreze pana in adancimile cailor respiratorii, ducand prin urmare principiile active in punctele corecte si in mod concentrat. Nebulizatoarele cu ultrasunete folosesc in schimb vibratii la frecvente inalte pentru a transforma medicamentele din lichid in aerosoli. Va recomandam sa achizitionati pentru copilul mic un aparat de aerosoli mai silentios, astfel incat acesta sa poata fi utilizat la bebelusi si in timpul somnului. Cele mai multe aparate (nebulizatoare de aerosoli) la preturi mai mici veti regasi la BestKids, Nichiduta si CEL.ro.

 

depurtat.ro

Avantajele nebulizatoarelor cu ultrasunete:

 

  • aerosolii produsi sunt mai consistenti, uniformi si au particulele mai mici, decat nebulizatoarele cu compresoare. Dimensiunea particolelor create de nebulizatoarele cu compresoare variaza in marime din cauza ca presiunea aerului poate varia, spre deosebire de nebulizatoarele cu ultrasunete care creaza o vibratie stabila si uniforma.
  • studiile medicale au demonstrat ca nebulizatoarele cu ultrasunete sunt foarte eficiente si recomandate pentru pacientii care sufera de fibroza chistica.
  • multe persoane care sufera de afectiuni respiratorii, in special de astm, au simtit ca tratamentul este mai eficient cand au folosit nebulizatoarele cu ultrasunete. Iar cand e vorba de calitatea vietii, ce simt pacientii fata de un tratament este foarte important.
  • un tratament complet dureaza mai putin timp decat tratamentele cu nebulizatoare traditionale.
  • neavand compresoare, nebulizatoarele ultrasonice sunt foarte silentioase si pot fi folosite in orice locatie, fara a deranja pe cei din jur.

 

 Aparat Aerosoli Silent Chicco – Nebulizator cu Ultrasunete

 

Aparatul pentru aerosoli, nebulizatorul cu ultrasunete Silent Chicco vaporizeaza intr-o maniera silentioasa si rapida medicamentele pentru terapia cu aerosoli care trateaza bolile cailor respiratorii superioare si inferioare (nas,gat,bronhii si plamani). Acest aparat transforma medicamentele in vapori si permite administrarea lor pe cale aeriana direct in aparatul respirator. Este un aerosol silentios pentru o terapie non-invaziva cu vaporizare rapida : 5 minute pentru 3 mililitri solutie fiziologica. La cumpararea acestui aparat veti primi si masca pentru copil cat si pentru adult, prin urmare poate fi folosit de intreaga familie.

Aparatul de aerosoli cu nebulizator cu ultrasunete de la Chicco contine  in pachet: aparatul, 5 cupe pentru vaporizare, masca pentru copil, masca pentru adult, tubul nazal, mustiuc, tub de racordare, manual de utilizare si o geanta pentru depozitare si transport.

Aparatul pentru aerosoli, nebulizatorul cu ultrasunete Silent Chicco vaporizeaza intr-o maniera silentioasa si rapida medicamentele pentru terapia cu aerosoli

Aparat aerosoli ultrasunete silentios Chicco

mai multe detalii si pret aici

 

Laica – Aparat Aerosoli cu Ultrasunete MD6026

 

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala. Din acest motiv este ideal pentru copii care de obicei se sperie de zgomotul facut de alte aparate. Converteste medicamentul lichid intr-un nor fin care poate fi usor de inhalat. Terapia cu aerosoli este eficienta in tratamentul afectiunilor pulmonare, traheitei, astmului, bronsitei, sinuzitei si alergiilor; poate inlatura de asemenea neplacerile cauzate de raceli si iritatii alergice si atenua stimulii care produc tusea, durerea si senzatia de compresie din sinusurile paranazale, facilitand expectorarea. Foarte rapid si silentios.

Traductorul produce unde de inalta frecventa, care nebulizeaza orice tip de medicament, inclusiv cele uleioase care sunt folosite de regula in pediatrie. Aerosolii sunt suflati direct in gat / nas de un ventilator electric iar micro-picaturile ajung direct in tractul respirator.

Produsul contine: masca adult, masca pediatrie, piesa bucala, tub, flacon. Ca si caracteristici si functionalitati enumeram: indicatorul luminos pentru butonul on/off, marimea medie a particulelor: 3,4 microni, volumul maxim de produs de inhalare: 8ml, capacitate de vaporizare: circa 0,4 ml/min, 40 de fiole incluse.

Produs certificat in conformitate cu Directiva 93/42/CEE pentru “dispozitiv medical”. Dimensiuni produs (cm) L = 15 l = 12, h = 10. Greutate 0,4 kg. Garantie de 2 ani.

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 dispune de cel mai nou design si cea mai performanta tehnologie, fiind caracterizat de o silentiozitate exceptionala. Din acest motiv este ideal pentru copii care de obicei se sperie de zgomotul facut de alte aparate.

Aparatul de aerosoli cu ultrasunete Laica MD6026 – foarte silentios

mai multe detalii si pret aici

 

Nuvita – Aparat Aerosoli – Nebulizator cu ultrasunete ajustabile

 

Designul compact, simplu al acestui nebulizator Nuvita cu ultrasunete ce cantareste doar 230 g asigura un tratament de inhalare al medicamentatiei foarte abil. Aparatul se utilizeaza cu apa de la robinet sau apa distilata si solutia medicamentoasa recomandata de catre medicul dumneavoastra pentru a obtine un abur de vapori de frecventa inalta. Prezinta nivele de nebulizare ajustabile de la 0.2 la 0.7 ml/minut in functie de densitatea medicamentului. Greutate: aproximativ 0,2 kg si dimensiuni: 8,8 x 5,3 x 14,3 cm.

Pe langa nebulizatorul Nuvita, la cumpararea acestui aparat de aerosoli cu ultrasunete veti primi si urmatoarele accesorii: adaptor AC, masca adult si masca pentru copil, tub extensibil, gentuta pentru transport, 5 cupe de medicatie reutilizabile, piesa bucala, piesa nazala.

Aparatul pentru aerosoli Nuvita prezinta nivele de nebulizare ajustabile de la 0.2 la 0.7 ml/minut in functie de densitatea medicamentului

Nebulizator cu ultrasunete Nuvita:

mai multe detalii si pret aici

 

Medifit – Aerosol cu Ultrasunete MD-514

 

Aparatul Medifit MD-514 este un dispozitiv cu ultrasunete, cu o inalta viteza de nebulizare, rapid si silentios, confortabil pentru copii. Timp de nebulizare : intensitate inalta : 0.77 cc / minut, intensitate scazuta : 0.38 cc / minut. Aparat pentru aerosoli foarte mic, foarte uşor de asamblat, iar gentuţa de depozitare (inclusă în pachet) este foarte bine compartimentată.

  • Diametru mediu particule : 6 u ( 0,006 mm )
  • Frecventa ultrasunetului : 2.5 MHZ
  • Intrerupator pentru controlul fluxului : 2 intensitati aviabile.
  • Capacitate rezervor: fara fiola cu medicament : 10 cc, cu  fiola cu medicament :  5 – 6 cc.
  • Capacitate fiola medicina : 10 cc.

Accesorii incluse: adaptor 13.8 V  AC / DC, masca adulti, masca copii, mustiuc, furca nazala, tub de racord, kit pentru 10 fiole de medicament, cana pentru masurare, geanta practica pentru calatorie.

Aparatul Medifit MD-514 este un dispozitiv cu ultrasunete, cu o inalta viteza de nebulizare, rapid si silentios, confortabil pentru copii.

Aparatul Medifit MD-514 confortabil pentru copii.

mai multe detalii si pret aici

Cele mai multe aparate (nebulizatoare de aerosoli) la preturi mai mici veti regasi la BestKids, Nichiduta si CEL.ro.

noriel.ro