YooHoo & Friends este o colectie de plusuri moi, adorabile si dragalase. Caracterele sunt inspirate de animale reale din intreaga lume, aflate in habitatul lor natural – unele dintre ele fiind pe cale de disparitie. Copiii pot să înveţe despre fiecare animal prin lumea virtuala a YooHoo & Friends.
Jucariile YooHoo and Friends sunt animalute de plus, dintr-un material extrem de moale si pufos, cu ochii mari si iubitori si codite pufoase, numai bune de mangaiat. Plusurile YooHoo & Friends sunt indragite de copii din prima clipa si sunt recomandate pentru copiii cu varsta peste 3 ani, fiind mici jucarii ce pot fi luate cu usurinta si cu mare drag la gradinita sau in primii ani la scoala. 

De la lansarea lor, în 2007, Yoohoo & Friends sunt unele dintre cele mai dorite jucarii de plus, fiind cautate si colectionate de catre fiecare generatie de pitici. Aceste creaturi cu ochi mari, cu cozi stufoase si colorate, sunt distribuite in occident de catre o mare varietate de comercianti, fiind prezente nu doar in magazine de jucarii ci si de catre florarii fine, magazine de dulciuri, magazine de cadouri, papetarie si rechizite etc., intrucat tot timpul exista o mica ocazie sa faci fericit un copil sau sa faci o domnisoara sau o femeie mai copilaroasa sa zambeasca!

depurtat.ro

Vei fi surprinsa sa afli ca au reprezentat cireasa de pe tort in magazine vestite in intreaga lume precum Hamleyz sau Harrods din Londra, magazine ce in istoria lor de peste 250 de ani, recunosc acel lucru ce aduce zambete, si asta fara sa cheltui multi bani. Odată ce veti avea in mana un Yoohoo, pur si simplu nu veti putea rezista la dragalasenia pe care o arata, precum si la sentimentele pe care le exprima, fiind niste personaje recomandate atunci cand doriti sa insuflati copilului dvs. empatia si dragostea fata de animale.

Producatorii acestor jucarii mici si dragalase din plus, au lansat si un website cu jocuri unde copiii pot intra in lumea jocurilor YooHoo, si nu de mult timp, un serial de desene animate atrage din ce in ce mai multi micuti. Va lasam mai jos sa admirati cateva animalute YooHoo, iar daca doriti sa le cumparati, va recomandam amazon.com sau amazon.co.uk.
UPDATE: Plusurile Yoohoo & Friends pot fi cumparate acum si din Romania, datorita magazinului Elefant.

 

Producatorii acestor jucarii mici si dragalase din plus, au lansat si un website cu jocuri unde copiii pot intra in lumea jocurilor YooHoo, si nu de mult timp, un serial de desene animate atrage din ce in ce mai multi micuti. Va lasam mai jos sa admirati cateva animalute YooHoo, iar daca doriti sa le cumparati, va recomandam amazon.com sau amazon.co.uk.
UPDATE: Plusurile Yoohoo & Friends pot fi cumparate acum si din Romania, datorita magazinului Elefant.

 

noriel.ro