Cu siguranta ati auzit de jucariile Leapfrog, jucariile inteligente, interactive si creative recomandate de mamicile din intreaga lume. Ei bine, in aceasi linie de jucarii pentru copiii inteligenti, Leapfrog a lansat cartile interactive pentru copii, ce fac obiectul acestui articol. Cartile interactive Leapfrog TAG JUNIOR se pot folosi numai cu sistemul de citire TAG JUNIOR, care se achizioneaza separat. Cartile interactive TAG JUNIOR abia asteapta sa fie aduse la viata: peste 24 de activitati de joc si 150 de recompense sonore. Micutul tau va adora pur si simplu sa se joace cu TAG JUNIOR si cu noii sai prieteni din carte! Cu acest inovator sistem de citire, copilul isi va construi o atitudine pozitiva fata de citit, fata de ce inseamna lumea cartii, lucru care ii va fi extrem de util in scoala si pe parcursul intregii vieti. Parintii se pot conecta la Poteca de invatare LeapFrog (LeapFrog Learning Path), urmarind progresul copilului si avand, totodata, acces la multe materiale ce se pot printa, astfel incat invatarea sa continue si sub forma de fise.

Pregateste-ti copilul de mic sa ii placa cititul! TAG JUNIOR citeste cu voce tare fiecare pagina a cartii! Fiecare imagine raspunde sonor la atingerea cititorului. Sunt posibile actiuni si jocuri online extra.

depurtat.ro

 

Sistem de citire TAG Junior Leapfrog

 

Atentie, aventura cititului incepe chiar acum! Conceput pentru a-i incuraja pe micuti sa descopere cartile si sa deprinda cu bucurie taina cititului, mult premiatul TAG JUNIOR dezvolta abilitati prescolare avand ca suport carti distractive si activitati pline de joaca. Pe masura ce copiii ating cu TAG JUNIOR paginile cartilor special printate, vor auzi personajele favorite vorbind si cuvintele citite cu voce tare! Se foloseste usor si distractiv.

Sistemul de citire Leapfrog TAG JUNIOR poate stoca pana la 5 carti, permitandu-le copiilor sa treaca foarte usor de la o carte la alta. Setul include cartea Scoutsi Friends (Scout si prietenii). Poti chiar sa personalizezi cititorul dandu-i acestuia numele sau numele de alint al copilului tau. Dispunand de o vasta biblioteca, 6 titluri ce pot fi achizitionate separat, fiecare carte TAG JUNIOR dezvolta diverse abilitati prescolare: alfabetul, numararea, jocul social etc. Intrebari carora copilul trebuie sa le gaseasca sfarsitul si efecte auditive pline de amuzament ii incurajeaza pe copii sa patrunda cat mai avantat in lumea primei faze a cititului, parcurgand pagina cu pagina si descoperind lucuri noi, invatand inca de mici ca din paginile unei carti o lume intrega ii asteapta sa-i captiveze si emotioneze.

Cititorul TAG JUNIOR a fost special conceput sa poata fi apucat cu usurinta de manutele copiilor, avand o forma pe care copiii o pot manevra in joaca, fara nici o problema. Dupa ce copilul tau a terminat joaca, tu poti sa conectezi cititorul online la LeapFrog Learning Path (Poteca Invatarii LeapFrog) pentru a observa ce progrese a facut copilul tau si pentru a printa noi activitati care sa ajute la continuarea invatarii. Cartea inclusa in pachet il va invata pe copilul tau: Timpul si rabdarea Activitati zilnice Ciclul de viata al unei plante. Cartea Scout si prietenii (inclusa in pachet) are 24 de activitati de joc si 150 de raspunsuri sonore. Recomandat de la varsta de 1 an. Necesita 2 baterii tip AAA, neincluse.Varsta recomandata: 1-5 ani

Leapfrog carte interactiva TAG Junior

Trenuletul Thomas

 

Lasa-i trenuletului Thomas sansa de a-l indruma pe copilul tau in tainele prieteniei! Toata lumea la bord in trenul prieteniei. Puf-puf, hai sa vedem cum incearca Thomas sa-l ajute pe Percy si sa-l faca fericit. Cu aceasta carte, copilul va invata: Prietenia, Cuvinte de pozitie in limba engleza, Sensuri si semnificatii in limba engleza. Varsta recomandata: de la 1 an. Produs cu licenta Gullane © 2010 Gullane (Thomas) Limited. Este nevoie de conexiune internet pentru descarcarea softului educational al cartii.

Leapfrog carte interactiva TAG Junior

Printesele Disney

Paseste prin intermediul cuvintelor in fascinanta lume a printeselor Disney, impreuna cu Cenusareasa, Alba ca Zapada si Frumoasa din Padurea Adormita. Cu aceasta carte copilul va invata: Sortarea si clasificarea, Identificarea personajelor, Vocabular in limba engleza. 

 

Leapfrog carte interactiva TAG Junior

Disney Cars

 

Calatoreste prin lume si afla despre geografie, obieceiuri si traditii! Insoteste-i pe Mater (Bucsa) si Lightning McQueen (Fulger) intr-o calatorie prin diverse locuri ale lumii si invata despre orase, rauri, deserturi si atatea altele! Cu aceasta carte copilul va invata: Locuri ale lumii si medii naturale diferite, Vocabular in limba engleza, Sortare si clasificare.

 

 

Leapfrog carte interactiva TAG Junior

Toy Story – Povestea jucariilor

 

Insoteste-o pe Bonnie din Toy Story 3 in 8 lumi diferite ale imaginatiei, impreuna cu jucariile ei! Cu aceasta carte copilul va invata: Identificarea personajelor, Jocul imaginativ, Povestirea.

 

Leapfrog carte interactiva TAG Junior

Spongebob si Patrick

 

Cititi despre SpongeBob si Patrick cum pornesc in graba sa il ajute pe prietenul lor. Calatoriti impreuna cu Squidward ca sa aflati daca ajutorul dat de prietniii lui il va face sa castige sau nu. Aceasta carte ajuta copilul dumneavoastra sa isi perfectioneze dictia, vocabularul si citirea. Cartea este in limba engleza.

 

Leapfrog carte interactiva TAG Junior

Scout si Violet

 

Invata despre prietenie si ce inseamna sa daruiesti alaturi de Scout, Violet si ceilalti prieteni LeapFrog, pe masura ce cunosti si explorezi lumea din jurul lor. Carte este in limba engleza, oferind o ocazie distractiva de invatare sau obisnuire timpurie cu limba engleza. Cartea are pagini copertate, dure. Cu aceasta carte copilul va invata: Sa daruiasca, Prietenia, Cuvinte de pozitie.

Mai multe programe si softuri educationale pentru copii din colectia LeapFrog, Piticlic, Softwin, Eduteca s.a.m.d. veti gasi in categoria de Softuri Educationale | Jucarii Supermamici.

noriel.ro