Jucaria Chicco Masinuta 4 in 1 verde pentru bebe cu varsta peste 9-12 luni este o jucarie transformabila, oferind o multitudine de variante de distractie, fie ca micutul va sta in casa, fie ca va iesi la plimbare. Jucaria dezvolta abilitatile cognitive si de coordonare: “conducand” propria masinuta, copilul isi dezvolta abilitatile de coordonare si abilitatile creative: copilul descopera lumea inconjuratoare si isi imagineaza ca isi conduce propria masinuta, acompaniat de activitatile sonore localizate pe volan. Masinuta Chicco 4 in 1 o gasiti la cel mai mic pret la BabyNeeds, Nichiduta sau Chicco Romaniamagazine unde veti gasi de altfel jucarii de calitate pentru bebelusul dvs. pe langa ustensilele si accesoriile atat de necesare cresterii copilului.

depurtat.ro

Chicco Masinuta 4 in 1 ofera 4 modalitati de joaca in siguranta, de la 9 pana la 36 luni, in functie de fiecare etapa de crestere a copilului:

1. Balansoar (de la 9 la 12 luni): recomandat copiilor micuti, datorita bazei stabile care balanseaza, barei de protectie si centurilor de sigurata.
2. Tricicleta cu maner (“Impinge si plimba-te!”) (de la 9 la 18 luni) – dispune de suport pentru picioare, centuri de siguranta si maner practic pentru manevrarea acesteia de catre parinti.
3. Premergator / antemergator (“Impinge si mergi!”) (de la 12 la 18 luni) – dispune de un maner special care asigura suportul optim copilului care invata sa mearga singur in picioare.
4. Masinuta “Stai jos si plimba-te!” – permite copilului sa se deplaseze singur, impingand-se in picioruse pentru a face masinuta sa se deplaseze. Dispune de un volan detasabil, avand functii variate si sunete specifice unei masini.

Masinuta Chicco 4 in 1 o gasiti la cel mai mic pret la BabyNeedsNichiduta sau Chicco Romania

Dacă nu le mai găsiți pe stoc, vă recomandăm atunci:

 

noriel.ro