Jocuri educative pentru copii cu varsta intre 3 si 7 ani, de gradinita si scoala, in oferta magazinelor eMAG, Elefant și Noriel.ro. Topul celor mai cautate si recomandate jucarii educative pentru copii, prezentate si in reclamele de la posturile de desene animate TV.

 

depurtat.ro

Jucaria educativa Fizica Distractiva

 

Jucaria Edu Science Fizica distractiva lanseaza o actiune super-elastica! Copiii pot crea acum propriile colectii de mingi hiper-saltarete si pot sa le lanseze in spatiu! Ei pot explora stiinta grozava a exploziei energiei de inertie si a coliziunilor super elastice. Fizica distractiva este un joc recomandat baietilor si fetitelor cu varsta peste 7-8 ani si poate fi cumparat de la eMAG si Noriel.ro.

FIZICA DISTRACTIVA mingile super saltarete Edu Science D-Toys

FIZICA DISTRACTIVA mingile super saltarete Edu Science D-Toys

Fizica distractiva cu lansatorul de mingi hiper saltarete. Creaza-ti propria colectie de mingi supersaltarete si lanseaza-le in spate. O jucarie educativ amuzanta pentru copii cu varsta peste 8 ani, pe care o puteti cumpara de la eMAG si Jucarii Elefant.

 

Jocurile educative Creionul Fermecat

 

Seturile de Jocuri educative Creionul Fermecat D-Toys recomandate pentru copii de gradnita cu varsta peste 3 ani le gasiti la elefant.ro si eMAG. Gama de jocuri educative „Creionul fermecat” ajută la dezvoltarea spiritului de observație și a creativității, stimulând gândirea asociativă și imaginația, iar ilustrațiile drăguțe și prietenoase captează interesul și atenția copiilor. Jocurile Creionul Fermecat nu sunt deloc scumpe, au pretul undeva intre 32 si 40 de lei, iar efectul acestora asupra micilor copii este extraordinar.

Oare de ce au jocurile din seria „Creionul fermecat” un succes atat de mare si sunt atat de indragite de cei mici? Oare din cauza creionului muzical adorabil, care canta melodii dragute de fiecare data cand micutul gaseste raspunsurile corecte pe plansele de joc? Sau datorita structurii interactive si a exercitiilor interesante, amuzante si puternic vizuale, care sunt atat de logice, incat pot fi intelese doar din imagini? Ori, fiindca micutul isi insuseste cunostintele de baza prin joaca, invata in mod intuitiv si distractiv? Deocamdata nici noi nu stim raspunsul, dar unul e cert: jocurile educative „Creionul fermecat” dezvolta spiritul de observatie, logica, creativitatea, abilitatile de concentrare si de rezolvare a problemelor, stimuleaza gandirea asociativa si imaginatia, iar ilustratiile dragute si prietenoase capteaza interesul si atentia copiilor, oferindu-i ore intregi de distractie inteligenta. Creionul Fermecat – Alfabetul si Numerele. Cu acest set educativ copiii se pot familiariza cu alfabetul și cu numerele, dezvoltând spiritul de observație, logica, precum și abilitățile de rezolvare a problemelor. Jocul conține 16 cartoane ilustrate, creionul muzical și un puzzle de 24 de piese. (mai multe

 

Jocurile educative Elefantelul Vesel

 

Elefănțelul Vesel este o serie noua de jocuri interactiv-educative pentru copii cu varsta peste 4-5 ani. Jocurile sunt deosebit de interesante pentru cei mici, baieti sau fetite, datorita ilustratiilor captivante care stimulează gândirea asociativă și imaginația. Cu ajutorul setului Elefantelul Vesel „Lumea animalelor” copiii pot învăța despre animale sălbatice și domestice, obiceiurile acestora, locurile unde trăiesc și multe altele. Vor răspunde la întrebările ilustrate, iar creionul muzical în formă de elefănțel va cânta o melodie drăguță de fiecare dată când vor da răspunsul corect. Jocurile interactiv educative Elefantelul Vesel recomandate copiilor cu varsta peste 4 ani. Oare care este mancarea preferata a soricelului? Descopera raspunsurile corecte cu ajutorul jocului Elefantelului Vesel. Descopera cele 4 jocuri nou noute Elefantelul Vesel, cu imagini superbe: Lumea animalelor, A formelor si culorilor, O plimbare in natura si Aventuri culinare. De la creatorii jocului de mare succes Creionul Fermecat. Le gasiti in oferta magazinelor elefant.ro si eMAG.ro.

 

Jocurile educative Marul Fermecat

 

Marul Fermecat din colectia de Jocuri educative D-Toys pentru copii mici doar la eMAG.ro. Marul Fermecat este o jucarie educativa, un joc pentru copiii cu varsta de 3 ani, special conceput, cu ilustratii captivante, voce draguta si un design modern. Copiii introduc plansele de joc in Marul Fermecat si, apasand cu degetele indicatoarele de pe planse, insusesc in mod intuitiv si distractiv cunostintele de baza. Chiar si spatele planselor sunt interactive: cei mici gasesc ghicitori, exercitii sau „misiuni” amuzante pe spatele acestora. Cu jucaria educativa Marul Fermecat 60 planșe, copiii pot invata alfabetul, numerele, culorile, formele geometrice, despre natura, oameni si obiecte, semne utile, instrumente muzicale sau pot invata melodii din folclorul romanesc – si nu numai.

 

Marul Fermecat din colectia de Jocuri educative D-Toys pentru copii mici doar la eMAG.ro.

 

Jocul educativ Parol D-Toys

 

Jocul pentru scolari PAROL de la DTOYS este un joc de actiune pe de o parte insa si de imbunatatire si testare a culturii generale a copiilor. Fii primul care apasa tasta si care spune cuvantul corespunzator cartii de joc, care incepe cu litera aleasa de consola de joc. Jocul de cunostinte generale pentru copii cu varsta peste 6 ani Parol D-Toys pune la incercare reflexele si cunostintele generale ale copiilor, dezvoltand intre timp agilitatea intelectuala.

Jocul pentru copii cu varsta peste 6 ani PAROL este recomandat pentru 2-6 jucatori. Cel mai mic pret al jocului de cultura generala pentru copii PAROL il veti gasi la eMAG.ro.

 

Jocul educativ Cameleon

 

Jocul de familie educativ Cameleon de la D-Toys este un joc de societate cultura generala tip Trivia Quiz pentru 2-6 de jucători, de tipul Cine stie Castiga care dezvoltă gândirea logică și strategică, cunoștințele generale. Conținutul jocului Cameleon de la D-Toys: 1 tablă de joc, 2 zaruri, 1 clepsidră, 72 elemente de puzzle, 6 pioni, 42 jetoane de joc, 128 cărți de joc cu 6 întrebări pe o față și 6 răspunsuri pe verso, regulament de joc. Jocul Cameleon de la D-Toys este un joc tip trivia (quiz) recomandat copiilor cu varsta intre 8 si 10 ani.

 

Jocul Animale din Continente D-Toys

 

Suntem încrezători că acest joc minunat Animale din continente de la D-Toys va avea un impact pozitiv și intens și asupra copiilor secolului XXI  si merita sa il aveti in casa mai ales in perioada in care orele pe care le putem petrece afara au devenit din ce in ce mai putine.

Jocul pentru copii cu varsta de peste 7 ani “Animale din Continente”, este un joc de familie produs de D-Toys, un remake dupa decade, ce poate fi cumparat online la cel mai mic pret de la eMAG.roJocul Animale din continente de la D-Toys este recomandat copiilor cu varsta peste 7 ani. Jocul clasic și îndrăgit al multor generații de copii Animale din continente de la D-Toys, cu regulile și frumoasele ilustrații realizate de Ioan Nicolau, revine acum pe piața românească și cea internațională, pentru a infrumusetea lumea micilor copii, a le dezvolta cultura generala, a crea momente de calitate si lega relatia dintre parinti si copiii lor, aducand pe langa bucuria jocului si nostalgia impartasirii propriei noastre tinereti. Datorită fanteziei nemărginite a creatorului Ioan Nicolau, imaginilor desenate cu mult talent și minuțiozitate, joaca cu „Animale din continente” asigură distracție maximă dar totodată antrenează memoria, logica și mai ales dezvoltă cultura generală. Jocul de la D-Toys Animale din continente vă invită la o călătorie nostalgică în timp cu jocul generațiilor anterioare, care au crescut și și-au lărgit orizontul cunoașterii prin expedițiile imaginare efectuate în toate cele 5 continente.

 

Alfabetar cu tabla magnetica

 

Jocul educativ Alfabetar cu tablă magnetică de la D-Toys este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani (deși specificațiile producătorului mentionează peste 5 ani). Alfabetarul cu tabla magnetică este un joc util și amuzant cu ajutorul căruia copiii învață alfabetul într-un mod plăcut și distractiv. Copiii vor asocia literele cu diverse obiecte ale căror denumiri încep cu litera respectivă. Piesele magnetice pot fi așezate diferit pe tablă, creând o multitudine de cuvinte.

Jocul Alfabetar cu tabla magnetica de la D-Toys conține o tablă metalică, 4 imagini de fundal, figuri magnetice și suport din lemn pentru tabla de joc. Poate fi cumparat online la cel mai mic pret, asa cum ati vazut si in reclama tv, de la elefant.ro.

noriel.ro