Manual tutorial de pictura pe fata Snazaroo, usor de parcurs ce cuprinde idei creative pentru a realiza diverse picturi pe fata sau pe corp cu efecte speciale (fete de monstrii, zombie ideale pentru Haloween). Desene, tehnici si abordari teoretice referitoare la pictura pe fata pentru copii. Manualele de fata va dezvaluie pasii si modalitatile prin care puteti realiza o larga diversitate de machiaje, folosind tehnici simple de face painting. Aceste carti va ofera zeci de idei diferite de pictura pe fata, fotografii color a fiecarora dintre aceste fete pictate, sfaturi, indicatii si tehnici. Aceste manuale cuprinzand mai multe tutoriale sunt extrem de necesar celor care fac primii pasi in aceasta tehnica de pictura. De la www.eMAG.ro -> Snazaroo.

depurtat.ro

Manual de pictura pe fata Snazaroo destinat profesorilor pentru a crea diverse proiecte scolare cu un design simplu sau mai complicat. Invata arta face painting-ului pentru petreceri.

Manual de pictura pe fata usor de parcurs ce cuprinde idei creative pentru a realiza picturi pe fata imitand diferite figuri animale salbatice.

Mai multe accesorii de petrecere, culori si kituri de acuarele pentru pictura pe fata, veti gasi la magazinul de profil OOKEE, dar si la www.eMAG.ro -> Snazaroo. Iar daca simtiti nevoia unui ajutor in arta face-paintingului, va recomandam cartea Janiei Grossman – Pictura pe fata.

noriel.ro