De cate ori in incinta unui supermarket baietelul sau fetita nu te-au oprit din drum pentru ca vor sa fie un personaj de desene animate precum Superman sau Printesa de gheata, un animalut, pisicuta, tigru, fluturas sau leu? De cate ori la o petrecere pentru copii la care ati fost invitati nu ati stat la coada pentru a beneficia de o pictura amuzanta, momente in care niciun joc, niciun magician sau cantec nu mai este suficient de interesant? Ei bine, cu ajutorul seturilor de pictura pe fata pentru copii, kit-urile de face painting Snazaroo ii poti oferi copilului tau momente de calitate. Acasa. Alaturi de prieteni sau la o sesiune de pictura in familie. Mai multe accesorii de petrecere, culori si kituri de acuarele pentru pictura pe fata, veti gasi la magazinul de profil OOKEE, dar si la www.eMAG.ro -> Snazaroo. Iar daca simtiti nevoia unui ajutor in arta face-paintingului, va recomandam cartea Janiei Grossman – Pictura pe fata.

Seturi de pictura pe fata

Face painting pentru copii

Setul de pictura pe fata Snazaroo Ultimate Party poate picta pana la 65 de fete. Setul de pictura pe fata contine: acuarele culori la 2 ml: Black, White, culori la 1 ml: right Red, Bright Yellow, Grass Green, Sky Blue, Orange, Royal Blue, Pale Pink, Dark Brown, culori glitter la 1ml: Pink, Lilac, glitter gel la 8 ml: Silver si Stardust. Pentru o experienta de calitate contine 4 bureti si 2 pensule speciale pentru pictura fetei precum si instructiuni de folosire.

depurtat.ro

Kit pictura pe fata Snazaroo BOYS PARTY. Setul de pictura cu acuarele pentru baieti poate picta pana la 50 de fete. Contine: acuarele culori la 2 ml: White, Black, Bright Red, Bright Yellow, Dark Green, Light Brown, Orange, Royal Blue, o pensula, un burete, instructiuni de folosire. Producator: Snazaroo, Anglia.

Kit pictura pe fata Snazaroo GIRLS PARTY. Setul de pictura cu acuarele pentru fetite poate picta pana la 50 de fete. Contine: acuarele culori la 2 ml: White, Pale Yellow, Fuschia Pink, Turquoise, Pale Green, Electric Silver, Sparkle Blue, Sparkle Lilac, o pensula, un burete, instructiuni de folosire. Producator: Snazaroo, Anglia.

Gama de kituri de pictura pe fata este deosebit de variata la eMAG.ro, ceea ce este interesant este ca puteti cumpara si manuale si tutoriale prin care poti sa inveti sa creezi cele mai amuzante si interesante desene.

noriel.ro