Daca esti in cautarea unui detergent eco pentru bebelusul dvs, detergentul bio Ecoegg este produsul perfect! Detergentul EcoEGG Este eco-friendly, fara chimicale dure, hipoalergenic si foarte economic, il puteti folosi pana la 720 de spalari in varianta economica! Produsul EcoEgg – Detergent BIO pentru copii este comercializat de Baby Needs la cel mai bun pret de pe piata si face parte din categoria Produse ECO – EcoEgg

Detergentul bio Ecoegg pentru hainutele bebelusului si a copiilor s-a nascut din lipsa de alternative la produsele incarcate chimic pentru rufe. Votat „top Premiul de Aur pentru cel mai bun produs de îngrijire pentru copii de Prima Baby & Pregnancy Magazine din Anglia, premiatul nostru ou EcoEgg este perfect pentru pielea delicata a bebelusului. Este sustinut de Societatea Nationala Eczema din Marea Britanie si este, de asemenea, recomandat pentru adultii cu afectiuni ale pielii sensibile. Detergentul Bio Bebe Eco EGG este Hipoalergenic – “formidabil pentru pielea sensibila”, afirmatie sustinuta si de catre organizatia Allergy UK. Este eco-friendly – fara chimicale dure.

depurtat.ro

Detergentul bio pentru bebelusi EcoEgg contine pelete brevetate de curatare, care activeaza in apa si aceste pelete sunt secretul pentru puterea de curatare a uimitorului EcoEgg. A fost dovedit stiintific ca acestea indeparteaza usor mizeria si murdaria.

Oul detergent EcoEGG contine doua tipuri de pelete de curatare:

  • Pelete negre de turmalina colorate – acestea slabesc fortele de adeziune dintre murdarie si material.
  • Pelete minerale albe – acestea ionizeaza natural moleculele de oxigen din apa, care apoi patrund adânc în material provocand ridicarea si indepartarea mizeriei si murdariei, fara decolorare sau deteriorarea fibrelor.

Testarea stiintifica arata ca aceste doua tipuri de pelete utilizate împreuna dau cele mai bune rezultate de curatare. Moleculele de oxigen cresc ionizarea, precum si nivelul PH-ului apei, care are un efect de înmuiere naturala a rufelor, astfel încât nu aveti nevoie sa folositi balsam de rufe sau balsam suplimentar, economisind astfel si o parte din banii ce i-ati fi platit pe doua produse in loc de unul singur.

Detergentul BIO pentru hainutele bebelusilor si copiilor marca EcoEGG este disponibil in mai multe variante, in functie de nr. de spalari, de aroma sau in variante speciale pentru a ingriji in acelasi timp si bumbacul.

  • 720 spalari – Fara miros, Miros de primavara, Prietenos cu bumbacul
  • 210 spalari – Fara miros, Miros de primavara, Prietenos cu bumbacul
  • 54 spalari – Fara miros, Miros de primavara, Prietenos cu bumbacul

Cel mai bun pret pentru produsul EcoEgg – Detergent BIO pentru copii 54, 210 sau 720 spalari il veti gasi la magazinul online Baby Needs!

noriel.ro