Ibaby Monitor M2 este un aparat pentru monitorizarea bebelusului, este un gadget esential oricarui parinte care doreste sa supravegheze permanent starea micutului. Datorita suportului magnetic si a acumulatorului de capacitate mare, reincarcabil, iBaby Monitor M2 este foarte usor de fixat in orice camera, permitand o comunicare directa cu copilul tau. Cu ajutorul aplicatiei IBaby View puteti surprinde poze inedite, de fiecare data cand dispozitivul detecteaza miscare sau zgomot, fiind trimise direct pe dispozitivul tau Apple. iBaby Monitor M2 permite supravegherea directa a copilului tau de pe iPad, iPhone sau iPod touch. In momentul in care bebelusul se misca sau plange, se primeste imediat o notificare si permite supravegherea video si audio. De Black Friday 2015, Ibaby Monitor M2 va fi comercializat de quickmobile la pretul de 199 de RON in loc de 799 de RON, deci o reducere semnificativa de pret de 80%!

depurtat.ro

Despre iBaby Monitor M2

 

Mai multi utilizatori pot vizualiza simultan imagini si sunete transmise de acelasi iBaby Monitor. Aplicatia iBaby view disponibila gratuit pe AppStore. Instalare intr-un singur pas, mobilitate nemaiintalnita, intrebuintari multiple. Raza de functionare nelimitata datorita conexiunii Wireless la Internet. Mobilitate extinsa datorita suportului magnetic si a acumulatorului reincarcabil incorporat. Poti controla camera de la distanta, aproape de oriunde, cu ajutorul tabletei sau smartphone-ului iOS (iPhone, iPod touch, iPad). Rezolutia video foarte buna, comunicarea audio bidirectionala (sistem walkie-talkie) si difuzoarele incorporate iti dau posibilitatea sa vezi, sa auzi si sa comunici cu bebelusul tau. Camera se activeaza automat la plansul sau la miscarile copilului si transmite alarma pe dispozitivul mobil, impreuna cu o poza instantanee. Permite realizarea unui numar nelimitat de poze si salvarea in arhiva. Poate transmite imagini si sunete simultan la 4 dispozitive diferite. Supraveghere nocturna in infrarosu. Dispozitive compatibile – IOS 6.0 sau peste: iPod touch (generatia ?3 si 4); iPhone ?(3GS, 4, 4S, 5, 5C, 5S); iPad ?(generatia 2 si 3), iPad mini. Continut produs livrat: 1 iBaby Monitor, baza magnetica de sustinere, alimentator, suport de montare pe perete, manual (engleza, franceza, romana).

Baby Monitor iBaby M2 cu conectare wireless la internet, acumulator inclus, baza magnetica de sustinere, alimentator, suport de montare pe perete, manual engleza, franceza, romana. Cu iBaby™ Monitor poti supraveghea copilul, bona, menajera, animalul favorit sau chiar intreaga casa, oricand si de oriunde ai acces la Internet, folosind tableta sau smartphone-ul preferat Apple sau Android, calculatorul MAC sau chiar un PC. Indiferent ca esti la birou, in delegatie sau in vacanta, iBaby Monitor iti transmite in timp real, prin conexiunea Wireless la Internet, imagini si sunete din camera bebelusului si-ti da posibilitatea sa-i si vorbesti. Aplicatia iBaby Monitor BM disponibila gratuit pe AppStore si Google Play. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci gratuit aplicatia iBaby™ Monitor BM de pe AppStore, s-o instalezi pe tableta sau smartphone-ul favorit Apple (iPhone, iPod touch sau iPad) sau Android, si vei stii mereu ce face bebelusul tau. Iar pentru ca timpul si activitatile curente nu-ti permit sa urmaresti permanent ecranul dispozitivului, poti programa aplicatia iBaby™ Monitor BM sa te anunte cand copilul se misca, plange sau tipa, in diverse trepte de sensibilitate. Si pentru ca nu vrem sa pierzi nici una din cele mai noi functionalitati ale iBaby™ Monitor, toate actualizarile aplicatiei iBaby Monitor BM sunt si ele gratuite.

Instalare intr-un singur pas, mobilitate nemaiintalnita, intrebuintari multiple Toate aceste functionalitati recomanda iBaby™ Monitor ca un sistem modern de monitorizare si supraveghere, usor de instalat si utilizat, ce nu necesita instalari de cabluri pentru conectarea la internet si-ti ofera o mobilitate nemaiintalnita prin faptul ca poate fi montat aproape in orice loc din casa si poate fi controlat de la distanta nelimitata.

Iar cand copilul va creste mai mare si nu mai trebuie supravegheat permanent, nu trebuie sa oferi gratuit iBaby™ Monitor la rude sau la prieteni (desi ei ar fi foarte incantati sa o faci!), pentru ca sigur ii vei gasi o alta intrebuintare, fie ca un sistem de alarma antiefractie, fie pentru supravegherea persoanelor in varsta sau a animalelor din casa!  iBaby Monitor M2 este o camera de monitorizare cu control de pe telefonul tau iPhone sau tableta iPad. Cand senzorul de miscare este activat poate realiza fotografii astfel ca tu vei vedea imediat ce face copilul. Fotografiile pot fi salvate si arhivate pentru ca oricand sa le poti revedea. Il poti auzi si poti sa vorbesti copilului ori de cate ori doresti, in plus pot fi conectati simultan pana la 4 utilizatori astfel ca si bunicii vor fi la curent cu ispravile bebelusului indiferent unde se afla. Baza magnetica si bateria reincarcabila iti permite sa folosesti camera oriunde in casa fara a fi limitat de accesul la instalatia electrica. Nu necesita boxe externe.

De Black Friday 2015, Ibaby Monitor M2 va fi comercializat de quickmobile la pretul de 199 de RON in loc de 799 de RON, deci o reducere semnificativa de pret de 80%!

noriel.ro