Să alegi un cadou pentru o proaspătă mămică este destul de uşor, însă mulţi dintre noi se rezumă la a alege un cadou pentru bebeluş. Binenţeles că orice mămică va aprecia cadoul pentru bebeluş, însă şi mămica merită la fel ca micuţul un dar pentru deosebitul eveniment, mai ales că următoarele săptămâni se prefigurează a fi destul de critice datorită lipsei somnului, a stresului şi grijilor de proaspătă mămică. Un cadou doar pentru ea o poate ajuta să se simtă iubită şi apreciată aşa că luaţi în considerare una din sugestiile de mai jos:


Un jurnal de mămică

 

depurtat.ro

O nouă tendinţă a apărut printre mămici, aceea de a ţine un ” Jurnal de mamica” sau un “Album de bebeluş” în care să îşi noteze fiecare gând sau eveniment din cel mai important job din lume, acela de mămică. În timp, citirea acestuia poate reprezenta o modalitate foarte bună pentru a creea bună dispoziţie, iar mai târziu poate fi citit sau chiar dăruit copilului. Puteţi începe chiar dvs. să scrieţi în acesta numele, data şi ora naşterii, locul naşterii, greutatea şi înălţimea copilului. Este recomandată achiziţionarea unui jurnal de calitate ce rezistă în timp prin lipsa acizilor, a ligninei şi a sulfului.

 

Un coşuleţ sau un set cu tematică spa

 

Acesta ar putea fi exact ceea ce ar avea nevoie pentru relaxare după o lungă perioadă de disconfort fizic. Îl puteţi umple cu diferite creme, arome de baie, săpunuri, ojă de unghii, un halat, lumânări parfumate şi chiar un abonament pentru câteva şedinţe la un centru spa, o sală sau chiar mai bine un salon de masaj din apropiere. Avantajul este că îl puteţi personaliza în funcţie de buget precum şi în funcţie de preferinţele mămicii pentru eventuale branduri de cosmetice, activităţi ce i-ar face plăcere mămicii. Câteva idei de produse puteţi găsi la Yves- Rocher.

Albume si rame foto, cadouri pentru mamiciAlbume şi rame foto

 

La un eveniment fericit, ce alt cadou poate fi mai potrivit pentru a inscripţiona în timp, spaţiu şi în ramă amintiri plăcute? Fie că va pune prima fotografie cu bebeluşul, prima acomodare în pătuţul lui sau prima fotografie de familie în 3, un album sau o ramă foto este un cadou perfect. Albumele pot să aibă şi spaţiu special pentru a aşterne gânduri în dreptul fotografiilor, iar ramele foto pot fi digitale pentru a reda cât mai multe fotografii. Dacă au funcţie de redare a mp3-urilor de pe un stick de memorie flash usb şi de ceas deşteptător pentru mesele nocturne ar fi perfect. O colecţie de rame foto digitale puteţi găsi la evoMAG sau eMAG.

 

Carduri cadou la un restaurant fancy

 

Pentru mămica obosită pentru care activitatea de a găti în această perioadă a devenit mai puţin prioritară, cardurile de restaurant pot reprezenta o adevărată binecuvântare, nu doar că vor mai găti şi alţii pentru ea însă va avea şi ocazia să iasă ca în vremurile “de dinainte” cu fetele la o mică şi nevinovată bârfă. Recomand să urmăriţi cu atenţie site-urile de reduceri, puteţi beneficia de un discount până la 99%.

 

Bijuteriile, cadourile perfecte pentru mamiciBijuterii

 

Dacă mămica apreciază bijuteriile, credem că îi va plăcea un asemenea cadou, mai ales dacă bijuteria conţine piatra zilei de naştere sau a zodiei copilului. Un lănţişor cu un medalion, un inel sau o brăţară dacă este legat de evenimentul fericit al naşterii va fi apreciat toată viaţa.


Articole de îmbrăcăminte

 

Mămicile de regulă primesc o grămadă de hăinuţe, hăinuţe pentru bebeluşi, ceea ce este minunat de altfel. Însă şi garderoba mămicii trebuie reînoită mai ales că pe parcursul ultimelor luni s-a îmbogăţit cu articole pentru femei însărcinate sau cu haine ce au trebuit să ţină cont de schimbările de greutate şi forme.  Dacă ne gândim şi la faptul că în ultimul an moda pentru femei s-a schimbat simţitor, sau de faptul că acum garderoba trebuie să fie mai colorată pentru a se asorta cu hăinuţele bebe-ului, să faci cadou o rochie, un pulover, o pereche de pantaloni mai chic sau o bluză colorată este o metodă sigură pentru a face o proaspătă mămică să zâmbească şi să îţi mulţumească.

 

Geanta pentru mamici

O geantă de mămică

 

Gentuţele reprezintă noua poşetă a mămicii pentru următorii ani. Gentuţele de mămici trebuiesc să fie practice, încăpătoare şi bine compartimentate pentru că vor însoţi atât mămica cât şi bebeluşul în parc sau în vizite. Acestea trebuie să poată ţină în siguranţă şi la îndemână nu doar portofelul, telefonul mobil şi ochelarii de soare ci şi biberonul la temperatură constantă, suzetele, şerveţelele umede şi şerveţelele uscate, săculeţul pentru scutece curate şi murdare, salteluţa de înfăşat, câteva body-uri, babeţica, două-trei jucării şi o umbrelă. Şi să nu arate ca un rucsac milităresc sau ca o valiză.

Geanta Hello Kitty Diva de la Brevi, este o geantă cu bretea de umăr, confortabilă pentru mămici. Vei beneficia astfel de multiple spaţii interioare şi buzunare exterioare. Interiorul este căptuşit. Conţine: salteluţa de înfăşat, plic scutece şi husă izotermă şi biberon. Se potriveste pentru orice tip de carucior.


O cameră foto digitală instant

 

O cameră foto digitală, poate reprezenta un cadou apreciat de o proaspătă mămică. OK, e clar că toți părinții au deja un aparat foto digital, însă chiar cu acestea tot pierzi ceva timp cu mutarea fotografiilor pe calculator, sortarea, drumul la un shop foto pentru developare pe hârtie. Să ai câteva mii de fotografii pe calculator este ca și cum nu ai avea niciuna, nu vei avea timp niciodată să le privești pe toate, iar pe măsura ce trece timpul îți va fi din ce în ce mai greu să le sortezi și să îți aduci aminte de ele, vei ajunge să le depozitezi pe un suport magnetic sau laser pentru când vei simți nevoia să le revezi. Avantajul acestei camere este că imediat poți avea fotografia, nu mai trebuie să pierzi timp, să faci drumuri, să le trimiți pe mailuri, le poți lăsa bunicilor sau rudelor fotografii cu copilul pentru a le pune imediat în ramă.


Un aparat de masaj

 

Stresul, durerile de spate, picioare sau brate sau circulația proastă sunt câteva dintre efectele perioadei de sarcină și de proaspătă mămică. Toate acestea pot fi combătute cu ajutorul unui aparat de masaj. Există o multitudine de variante, de la fotolii multifuncționale ce costă câteva mii de lei până la aparate dedicate anumitor părți ce necesită tratament prin masaj ce costă sub de 100 de lei. Perioada în care mămică este trează și veghează bebelușul se pot transforma în adevărate ședințe terapeutice de masaj. O selecţie de aparate şi accesorii pentru masaj, găsiţi aici.

 

 

 

noriel.ro