Pentru că am achiziționat anul trecut setul Dormeo Warm Hug și fetița mea nu se mai poate despărți de pătura și perna minune din set, am simțit nevoia să cumpăr drept cadou un set suplimentar, de asemenea prezent în reclama TV, setul Warm Hug pentru copii cu imprimeuri strălucitoare în întuneric

Haideți să vedem cât de recomandat este acest articol pentru casă și cu ce se diferențiază acesta față de setul Dormeo Warm Hug pentru adulți.

depurtat.ro

Menționez că l-am cumpărat direct de la producătorul Dormeo, deși acelați set Warm Hug îl veți găsi și la eMAG iar varianta Warm Hug pentru kinderi este mai ieftină decât cea pentru adulți.

Warm Hug pentru copii – un cadou călduros

Ca și context, odată cu venirea iernii, scoatem de la naftalină plăpumile și păturile mai călduroase. În același timp, ne aflăm în perioada în care scoatem din portofele sume mai mici sau mai mari de bani, pentru a găsi cele mai potrivite cadouri de Crăciun pentru toata familia.

Decorațiunile pentru casă par un pic impersonale și cu utilizare limitată pe parcursul sezonului rece, destul de greu de crezut că o coroniță de Crăciun poate fi “purtată” din octombrie până în martie. Căutam ceva util, călduros pufos pentru zilele și nopțile friguroase, precum și să aibă acel ceva care să amintească de noi. Și în același timp, să fie și la un preț acceptabil.

Oferta Teleshopping - Cadou de Craciun copii - Warm Hug Kids
Oferta Teleshopping – Cadou de Craciun copii – Warm Hug Kids

După cum îi spune și numele (Warm Hug Kids = Îmbrățișare caldă pentru copii) setul de pernă și păturică pentru cei mici, Warm Hug, este acel ceva care se încadreaza perfect în cerințe, cadoul pe care copiii îl vor iubi!

Warm Hug Kids 2022 - Patura si perna cadou pentru copii
Warm Hug Kids 2022 – Patura si perna cadou pentru copii

Și câtă bucurie poate aduce când vei auzi fetița (sau băiețelul tău) cerând: “păturica cu pernuță de la mami și tati” sau de ce nu “cadoul Moșului” indiferent de ocazie: la somn, la o joacă pe covor, vrem nu vrem în fața televizorului. Sau poate fi o opțiune bună, călduroasă și haioasă chiar la grădiniță, în mașină la drumuri lungi sau la o vizită mai lungă la rude.

De ce recomand setul Warm Hug pentru copii

Pătură cu pernă pentru copii, din material moale ce ține de cald

Ce face Warm Hug Kids un set pernă și păturică atât de special și călduros?

Perna Warm Hug

Ca și Perna Warm Hug a variantei pentru adulți, secretul pernei Warm Hug Kids ce o face incredibil de ușor de îmbrățișat este umplutura din microfibre Wellsleep®, aceeași care se utilizează în pernele de înaltă calitate Dormeo. Acestea conferă un volum ușor și aerisit, cu o catifelare pufoasă, care se simte foarte bine când o ții în brațe sau îți odihnești capul pe ea.

Perna Warm Hug Kids
Perna Warm Hug Kids

Fibrele ce țeasă împreună materialul pernei creează bule de aer care permit o mai bună circulație a aerului. Astfel perna se menține uscată și igienică. Husa pernei este netedă pe o parte și are un model imprimat drăguț și copilăresc pe cealaltă parte, pentru un contrast care arată (și se simte) foarte bine.

Pătura Warm Hug Kids strălucitoare

Ca și în cazul pernei, pătura este confecționată din microfibre de calitate superioară. Astfel, întregul set se poate spăla la mașina automată (la 30°C) și se usucă foarte rapid, astfel încât păturica și perna preferată nu vor fi lipsi prea mult copilului. Credeți-mă contează, țin minte și acum lacrimile fetiței când avea 2 ani, uitându-se la pernuța-broscuța de la IKEA cum se învârtea în mașina de spălat …

Patura Warm Hug Kids roz stralucitoare
Patura Warm Hug Kids roz stralucitoare
Dormeo Warm Hug Kids pentru copii
Dormeo Warm Hug Kids pentru copii

Țesătura și imprimeul luminos al setului Warm Hug Kids sunt non-toxice, așa că nu îți face griji pentru siguranța copilului tău.

Pătură și pernă fluorescentă ce luminează pe întuneric

Dacă copilul se confruntă cu frica de întuneric noaptea, perna cu pătură Warm Hug cu imprimeuri fosforescente pe timp de noapte este o soluție foarte indicată.

Dormeo Warm Hug Kids - Perna cu Patura stralucitoare
Dormeo Warm Hug Kids – Perna cu Patura stralucitoare

Pătura Dormeo Warm Hug pentru pitici are un imprimeu unic ce strălucește în întuneric. Setul crează o lumină pală și caldă dar și o atmosferă plăcută pentru clipele de dinaintea somnului. Copilul mic se va simți în siguranță, iar tu îl ajuți să se odihnească bine peste noapte.

Specificații și Design Pătură și Pernă Warm Hug Kids

În ceea ce privește dimensiunile păturii Warm Hug pentru copii, nu vă gândiți că este o păturică de jucărie, ce în 2-3 ani va putea fi folosită drept prosop. Pătură poate fi utilizată ca o plapumă ușoară, și are dimensiunile de 130x190cm, iar perna Dormeo de 37×37 cm, ambele fiind foarte utile pentru patul copilului.

Set Warm Hug Kids pentru copii perna si plapuma usoara
Set Warm Hug Kids pentru copii perna si plapuma usoara

Fabricate din materiale de calitate superioară, seturile Warm Hug Kids vin în două variante de culoare și imprimeuri. Perna și pătura pentru fetițe sunt de culoare roz cu animăluțul Lama, în timp ce pentru băieței aveți opțiunea de pătură cu pernă de culoare gri deschis cu imprime-uri dino. Animăluțele sunt foarte frumos și vesel desenate și strălucesc pe întuneric. Vedeți mai multe detalii în imaginile de mai jos.

Set Perna si Patura Dormeo Warm Hug - Imbratisari calde pentru copii
Set Perna si Patura Dormeo Warm Hug – Imbratisari calde pentru copii
Warm Hug Kids - Setul perna cu plapiumoara pentru copii
Warm Hug Kids – Setul perna cu plapiumoara pentru copii
Warm Hug Kids - setul care straluceste in intuneric
Warm Hug Kids – setul care straluceste in intuneric

Spre deosebire de modelul Warm Hug pentru adulți, păturica NU este atât de “purtabilă” și nici nu are acel buzunărel practic. Setul Warm Hug Kids este util ca și pătură pentru patul copilului sau păturică de joacă pe podea, pentru copiii mai mici. Poate fi însă purtată ca și pelerină datorită capselor fine.

Magazin si preț set pernă și păturică Warm Hug Kids

Vedeți oferta actualizată Warm Hug Kids la Dormeo cât și la eMAG.

noriel.ro