Mai multe modele de Mobilier Disney: patuturile cu cadru metalic si saltele incluse cu personaje Disney pentru copii cu varsta pana la 5 ani. Merita mentionat faptul ca o saltea Dreamily achizitionata separat costa undeva in jurul a 400 de RON la dimensiunea 140×70 si groasa de 10cm, caz in care patuturile cu cadru metalic sau din lemn si saltea inclusa Traumeland reprezinta o achizitie foarte buna si din punct de vedere financiar. Intreaga oferta o gasiti la BeKid, Nichiduta, Bestkids.ro si eMAG.ro.

Paturile Dreamily Delta Children

Paturile cu cadru metalic sau cu cadru din lemn este ideal pentru a facilita trecerea de la un patut pentru copii la un pat clasic. Patul este personalizat cu binecunoscutele personaje Disney, Mickey Mouse, Doctorita Plusica, Spiderman, Elsa si Anna din Frozen, Disney Cars, Minnie Mouse, Winnie the Pooh, Disney Princess, Sofia Intai, Testoasele Ninja, personaje atat de indragite de catre copii. Cadrul patului este metalic sau din lemn de foarte buna calitate, iar restul componentelor sunt realizate din plastic dur, foarte rezistent. Protectiile laterale incluse ofera siguranta copilului pe timpul somnului si elimina riscul de a cadea din pat. Patuturile pentru copii sunt rezistente si pot sustine o greutate de pana la 22 kg. Patul este usor de asamblat, iar produsul este insotit de instructiuni de montaj pas cu pas. Dimensiunea patului este: 146 x 77 x 67 cm (lungime x latime x inaltime). Inaltimea de la sol a patului este de 20 cm. Greutatea produsului este de 9 kg. Produsul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 18 luni si 5 ani.

depurtat.ro

Saltele Dreamily Traumeland

Despre saltelele de patut Dreamily. Producatorul saltelelor Traeumeland (land of dreams) este specializat in conceperea si producerea saltelelor de peste 100 de ani. Copiii si bebelusii isi petrec o mare parte din timp intinsi pe saltele, iar Traeumeland a conceput produse de inalta calitate, care satisfac cerintele parintilor. Saltelele Traeumeland sunt foarte eficiente impotriva supraincalzirii copilului. Ventilarea saltelei este deosebit de importanta pentru copii, ajutand la prevenirea supraincalzirii si la eliminarea dioxidului de carbon din jurul copilului. Salteaua Dreamily are o ventilare buna, datorita canalelor verticale si orizontale din miezul saltelei. Una dintre cele mai importante componente ale unei saltele este materialul din interiorul saltelei Dreamily are miezul saltelei realizat din spuma rece premium.

Coloana vertebrala a unui bebelus nu este pe deplin dezvoltata, de aceea salteaua pentru pat are o elasticitate buna de tip punct cu punct si amelioreaza presiunea asupra coloanei vertebrale acolo unde este necesar, dar ofera in continuare suport, promovand dezvoltarea sanatoasa a coloanei vertebrale. Husa saltelei este detasabila si poate fi spalata in masina de spalat la 60 de grade. Miezul saltelei are doua suprafete diferite de dormit: o parte pentru bebelus si cealalta pentru copii, oferind confort optim si fermitate specifice fiecarei etape de dezvoltare a copilului. Se recomanda utilizarea suprafetei pentru bebelusi atat timp cat copilul cantareste mai putin de 12 kg, mai apoi salteaua se va intoarce pentru a se utiliza partea mai ferma. Toate materialele din care este confectionata salteaua sunt testate impotriva toxinelor si au certificare Oeko-Tex. Husa saltelei este testata si certificata medical si pentru toxine. Miezul saltelei este testat si certificat LGA pentru nivele scazute ale emisiilor de gaze si substante periculoase. Salteaua Dreamily este un produs recomandat si pentru copiii cu alergii. Acest produs este fabricat in Austria. Dimensiunile saltelei sunt: 140 x 70 x 10 cm (lungime x latime x grosime). Acest produs este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 4 ani

Pat cu cadru din lemn Disney Cars si saltea

Acest set de la BeKid contine un pat recomandat baietilor, confectionat cu cadru din lemn Disney Cars si o saltea inclusa pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Set pat Disney Winnie the Pooh si saltea

Acest set contine un pat cu cadru metalic Disney Winnie the Pooh si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Patut fetite Disney Frozen cu saltea

Set pat cu cadru metalic Disney Frozen si saltea pentru patut Dreamily – 140 x 70 x 10 cm la BeKid. Acest set contine un pat cu cadru metalic Disney Frozen si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Salteaua are urmatoarele caracteristici: Producatorul saltelelor Traeumeland (land of dreams) este specializat in conceperea si producerea saltelelor de peste 100 de ani. Copiii si bebelusii isi petrec o mare parte din timp intinsi pe saltele, iar Traeumeland a conceput produse de inalta calitate, care satisfac cerintele parintilor. Saltelele Traeumeland sunt foarte eficiente impotriva supraincalzirii copilului. Ventilarea saltelei este deosebit de importanta pentru copii, ajutand la prevenirea supraincalzirii si la eliminarea dioxidului de carbon din jurul copilului. Salteaua Dreamily are o ventilare buna, datorita canalelor verticale si orizontale din miezul saltelei. Una dintre cele mai importante componente ale unei saltele este materialul din interiorul saltelei Dreamily are miezul saltelei realizat din spuma rece premium.

Patut fetite Disney Doctorita Plusica 3D

Acest set contine un pat cu cadru metalic Disney Doctorita Plusica 3D si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Patut si saltea baieti Disney Mickey Mouse

Acest set contine un pat cu cadru metalic Disney Mickey Mouse 3D si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Patut fetite cadru din lemn Minnie Mouse

Acest set contine un pat cu cadru din lemn Minnie Mouse si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Pat fetite cadru metalic 3D Sofia Intai

Acest set de la BeKid contine un pat cu cadru metalic Disney Sofia Intai 3D si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Patut fetite personalizat Disney Princess

Set pat cu cadru din lemn Disney Princess Friendship si saltea pentru patut Dreamily – 140 x 70 x 10 cm.

Pat cu saltea inclusa pentru baieti Testoasele Ninja

Acest set contine un pat cu cadru metalic Disney Testoasele Ninja si o saltea pentru patut Dreamily cu dimensiunea de 140 x 70 x 10 cm.

Mobilier Disney – Patuturile cu cadru metalic si saltele incluse cu personaje Disney pentru copii cu varsta pana la 4 ani. Cele mai mici preturi le gasiti la BeKid, Nichiduta, Bestkids.ro si eMAG.ro.

noriel.ro