Bufnițele expresive au fost create de către Dormeo. Acestea sunt mai mult decât niște simple jucării de pluș cu care cei mici pot să doarmă. Mini Bufnițele Expresive de la Dormeo sunt chiar drăguțe, foarte pufoase și deosebit de expresive.

Ce sunt Bufnițele Expresive?

Bufnițele Expresive sunt o colecție de animăluțe de pluș, produse sub brandul Dormeo, și care sunt vândute în regim închis de către retailer-ul Top-Shop. Bufnițele expresive au fost lansate ca un produs de tip 3 în 1, putând fi cumpărate pentru a fi utilizate drept jucărie de pluș în culori vii și expresive pentru copii, pătură moale sau pernă decorativă.

depurtat.ro

Imaginea bufnițelor expresive a fost ulterior preluată de către un noi produse din gama Top-Shop Dormeo, din categoria de articole pentru dormit, și anume:

Jucăriile de pluș Bufnițele Expresive

Aceste caractere au prins atât de bine încât an de an se lansează noi colecții tematice de plușuri, precum Bufnițele Expresive Huggy You, Bufnițele Expresive 123 și ABC, Bufnițele Expresive Happy Birthday (La mulți ani), Mini bufnițele Expresive Hoo-Hoo de 16 cm sau Colecția de Bufnițe Expresive de Crăciun.

Familia Bufnițelor Expresive

O bufniță înțeleaptă știe că este important să ai grijă atât de sentimentele tale, cât și de cele ale celor din jurul tău, pentru a te bucura de o viață fericită și împlinită, alături de o familie puternică și iubitoare. De aceea, Dormeo își face cunoștință cu setul-cadou format din 6 bufnițe expresive, ce include 3 generații de bufnițe fermecătoare pentru orele de joacă și somn: Bunicul cu Bunica bufniță, Tatăl și Mama Bufniță și cei doi copii, băiețel și fețita bufniță. Familia Bufnițelor Dormeo a fost creată pentru a le arăta copiilor cât de importantă este familia. 

Setul poate fi utilizat în 3 moduri diferite și reprezintă un cadou ideal pentru cei dragi, dar și un partener curajos atunci când vrei să călătorești. Bufnița poate să fie: 1) O jucărie încântătoare și un prieten iubitor, 2) O pătură sau un prosop moale, din fleece, care se simte excelent în contact cu pielea și 3) O pernă pentru somn oriunde sau oricând este nevoie de confort suplimentar, într-o mașină sau la picnic. Toate bufnițele vin, de asemenea, cu o caracteristică nouă, special concepută – un clips pe aripi, astfel încât să se poată îmbrățișa reciproc. 

Bufnitele Expresive - Jucarie, Patura, Perna
Bufnitele Expresive – Jucarie, Patura, Perna

Vezi oferta de Bufnițe Expresive Dormeo la Top-Shop

Merită menționat că plușurile, pernele și pătura Bufnițe Expresive pot fi spălate fără probleme în mașina automată, la temperatura de 30 de grade.

noriel.ro