Dupa lansarea jocului interactiv dotat cu inteligenta artificiala “Crezi ca stii?“, Noriel te provoaca intr-o aventura noua. Alaturi de familia si prietenii tai, verifica-ti cunostintele de cultura generala intr-un mod demn de a fi redat pe micile ecrane! Un joc brand Zanzoon ce se adreseaza copiilor cu varsta peste 6 ani, parintilor dar si bunicilor: “Risca si Ghiceste!

350 de ghicitori asteapta raspunsurile celor mai aprigi jucatori de Trivia. Fii primul care apasa pe buton si da raspunsul corect! Daca nu stii raspunsul corect din prima incercare, ai pana la 3 indicii date de moderatorul virtual integrat care sa te ajute sa iti dai seama. Dar, atentie, indiciile te vor taxa la puncte! Vei primi cu atat mai putine puncte cu cat de multe indicii ceri. Bucura-te de competitie, risca si distreaza-te alaturi de cei dragi! 

depurtat.ro

Jocul de cultura generala “Risca si Ghiceste!”, poate crea in livingul tau un adevarat show de televiziune de cultura generala. Urmeaza-ti imaginatia pentru un decor demn de o intrecere a mintilor!

Joc educativ de cultura generala Risca si Ghiceste

Joc de cultura generala Noriel Risca si Ghiceste

Jocuri de cultura generala interactive Risca si Ghiceste

Joc de cultura generala interactiv Risca si Ghiceste!

Pachetul contine: 
– buton
– fisa de punctaje
– manual de instructiuni

Baterii: Produsul functioneaza cu 3 baterii AAA/R03 (nu sunt incluse). Bateriile trebuie sa fie instalate si inlocuite numai de catre adulti. Dimensiuni produs in ambalaj:  20 x 10 x 18 cm. Numar de jucatori: 2+. Varsta recomandata: 6+ ani. Poate fi cumparat de la Noriel.

Mai multe jocuri de societate, educative pentru copii gasesti la Libris, Litera, Carturesti, Elefant.ro, Noriel, eMAG, BestKids si Nichiduta.

noriel.ro