Intr-o lume destul de comerciala, in care majoritatea jucariilor vin cu bling-blinguri, zgomote puternice, sirene si alte functionalitati care tipa a extravaganta, segmentul jocurilor de cultura generala este destul de slab reprezentat. Ei bine, vizand exact aceasta problema, Noriel a lansat jocul de cultura generala “Crezi ca stii?

depurtat.ro

Jocul „Crezi ca stii?”  de la Noriel  este un joc potrivit pentru toata familia, un mix intre Trivia si programele TV de cultura generala. Ceea ce face acest joc deosebit este faptul ca se adapteaza profilului jucatorilor, un fel de inteligenta artificiala daca vreti. Acest sistem permite jocului sa analizeze actiunile jucatorilor si sa adapteze constant intrebarile, pentru a oferi simultan grade diferite de dificultate. Si are de unde alege, sunt peste 3000 de intrebari!

Joc educational Crezi ca stii pentru cultura generala

Joc cultura generala crezi ca stii cu inteligenta artificiala

Jocul „Crezi ca stii?”  de la Noriel  este un joc de societate antrenant, care testeaza cunostintele celor mici si mari, intr-un mod personalizat datorita motorului de inteligenta artificiala, contribuind la acumularea de noi cunostinte, la focusarea atentiei si la rapiditate in gandire. Mai multe jocuri de societate, educative pentru copii gasesti la Carturesti, Elefant.ro, Noriel, eMAG, BestKids si Nichiduta.

Ca la orice joc, veti avea nevoie de un moderator. Acest “Master of Ceremony” virtual explica regulile, adreseaza intrebarile si tine scorul. El va oferi o litera si un subiect, iar jucatorii trebuie sa gaseasca in cel mai scurt timp un cuvant care sa respecte cerinta. Ceilalti jucatori decid apoi daca raspunsul a fost corect, iar punctele se acorda in consecinta. Primul jucator care strange 100 de puncte castiga!

Joc de cultura generala Crezi ca stii de la Noriel

Joc de cultura generala Crezi ca stii de la Noriel

Jocul Crezi ca stii de la Noriel se adreseaza copiilor cu varsta peste 7 ani, intrebarile (ba chiar si raspunsurile) putand surprinde chiar si pe copiii adolescenti. Iar pentru restul familiei poate fi un ajutor in organizarea unor momente de calitate in sufragerie. Poate fi cumparat de la Noriel si costa cam cat doua pizza. Mai multe jocuri de societate, educative pentru copii gasesti la Carturesti, Elefant.ro, Noriel, eMAG, BestKids si Nichiduta.

 

 

noriel.ro