Oglinda Fermecata de la Noriel este Oglinda Magica! O jucarie Noriel interactiva pentru fetite, oglinda fermecata care vorbeste, te intelege si se joaca cu tine! Noriel iti propune cea mai interesanta oglinda a povestilor pentru copii. Este o oglinda fermecata! Si sigur va starni imaginatia si creativitatea fetitei tale, care nu isi va putea stapani entuziasmul cu Oglinda Fermecata. Increderea in ea va creste pe masura ce ii va pune intrebari oglinzii. Cine e cea mai frumoasa din tara? Ea e. Mai mult decat atat, Oglinda Fermecata va invata o multime de povesti despre printese. Va intra pe taramuri fantastice, unde plictiseala nu isi are locul. Acum, Oglinda Fermecata are pretul redus cu 23% comandand online de la Noriel.ro – Oglinda Fermecata.

Oglinda Fermecata nu doar ca ii va raspunde celei mici la 10 intrebari magice, ci ii va canta 3 melodii pe care fetita le va invata imediat. In scurt timp, va putea face un duet cu jucaria magica de la Noriel! Oglinda Fermecata de la Noriel este ideala pentru fetitele interesante de lumea printeselor. Iar pentru cateva minute, cei mari isi vor aminti de Alba ca Zapada si povestea ei, una pe care o pot povesti copiilor. De restul se ocupa Oglinda Fermecata – cea mai buna prietena a fetitei tale si cea mai isteata.

Oglinda fermecata de la Noriel este o jucarie ce propune 4 tipuri de activitati: 3 melodii, 10 povesti, 10 intrebari magice si 20 de printese. Intreaba-ma ceva si, ca prin farmec, eu iti raspund! Cine-i cea mai frumoasa din tara? Iti place de mine? Cunosti vreo printesa?…si multe alte intrebari! Vrei sa asculti niste povesti interesante cu printese? Nu trebuie decat sa spui! Asculta povestile mele minunate: Taramul viselor, Un rege foarte trist, Prietenia adevarata…! Un moment muzical! Daca ma rogi, iti cant cateva melodii superbe!

Oglinda Fermecata Jucarii pentru micile printese. Vezi pretul la Noriel

Oglinda Fermecata Jucarii pentru micile printese

Instructiunile sunt usoare si chiar produsul este neasteptat de frumos, o jucarie recomandata cu caldura fetitelor cu varsta peste 3 ani, Oglinda Fermecata este o jucarie cadou extraordinara pentru micile printese. Acum, Oglinda Fermecata are pretul redus cu 23% comandand online de la Noriel.ro – Oglinda Fermecata.

noriel.ro