Nimic nu se compara cu un moment de relaxare dupa orele de munca sau ori de cate ori simtim nevoia. Totusi pentru ca relaxarea sa atinga cote maxime trebuie sa avem elementele potrivite cu ajutorul carora sa putem duce la indeplinire aceasta misiune. Un astfel de element menit sa sporeasca relaxarea este reprezentat de fotoliile tip para. Dar pentru a putea sa isi indeplineasca cat mai bine scopul, este esential sa indeplineasca cateva caracteristici esentiale dar si care vor putea sa va indrume catre alegerea unui fotoliu tip para special conceput pe necesitatile dumneavoastra.

Modele Fotolii tip Para

depurtat.ro

 

Caracteristicile fotoliilor tip para

 

Din punct de vedere al efectului terapeutic pe care il prezinta aceste fotolii tip para putem mentiona faptul ca printr-o pozitie corecta a coloanei vertebrale se ofera o comoditate sporita. Forma ergonomica ce caracterizeaza aceste fotolii tip para dar si forma ce a evoluat de-a lungul timpului, permite ca acest aspect terapeutic sa fie indeplinit cu succes. Modelele noi, gata profilate, ofera posibilitatea de a-si pastra mult mai bine forma, astfel incat in momentul in care utilizatorul se misca sa isi pastreze forma iar efectul de alunecare se diminueaza in mod considerabil.

Pentru un plus de confort este recomandat ca aceste fotolii tip para sa nu fie prea joase astfel incat in momentul in care utilizatorul doreste sa se ridice sa o poata face cu usurinta. Din punct de vedere al inaltimii spatarului este bine ca acesta sa ofere sprijin chiar si pentru cap, atfel incat utilizatorul sa se poata relaxa complet fara a exista disconfort.

 

De ce sa tineti cont cand alegeti fotolii tip para

 

Cat despre marime, consideram ca nu avem nimic de adaugat incat aceasta depinde strict de gusturile fiecaruia in parte. Cu cat este mai mare cu atat este mai confortabil acest fotoliu tip para.

In general materialele din care sunt confectionate aceste fotolii tip para pot sa fie textile sau din materiale sintetice (imitatie din piele sau piele ecologica). Pielea sintetica este mult mai usor de intretinut decat cel din material textil putand fi curatat numai cu o carpa umeda. Majoritatea producatorilor prefera sa confectioneze astfel de fotolii tip para din piele sintetica din mai multe motive. Este preferat poliuretanul care este mult mai confortabil, mai moale si mult mai rezistent la temperaturi mici iar aspectul este unul mult mai placut.

Fotoliu tip para PufRelax Sunlounger negru (piele ecologica)

Fotoliu tip para PufRelax Sunlounger negru (piele ecologica)

 Credeti sau nu, aceste caracteristici sunt direct raspunzatoare pentru gradul de confort pe care il aveti pe durata timpului de utilizare a unor astfel de fotolii tip para. Cu cat coloana vertebrala este mentinuta intr-o pozitie cat mai buna cu atat creste si confortul.

Din pacate putini dintre noi acorda o atentie sporita acestui aspect si ne lasam doborati de oboseala cauzata de sezutul incorect pe scaune sau fotolii. Sanatatea spatelui este mai importanta decat orice altceva si cu cat constientizam mai repede faptul ca trebuie sa adoptam o pozitie corecta cu atat mai repede se vor diminua multe probleme de sanatate.

 

Fotoliul para – Alegerea ideala si versatila

 

Aceste fotolii tip para sunt o alegere ideala pentru momentele de relaxare dar daca sunteti atent la aceste cateva aspecte atunci cu siguranta veti avea parte de un fotoliu care sa aiba grija si de sanatatea dumneavoastra. Felul in care stati pe aceste fotolii tip para poate sa aiba o serie de efecte pozitive sau negative asupra sanatatatii in functie de ceea ce alegeti.

In ceea ce priveste utilitatea acestor fotolii tip para putem spune ca multe dintre centrele de recreere, spatiile destinate pauzelor in cadrul firmelor, la scoli, gradinite, acasa si in multe alte locuri sunt ideale atunci cand doriti sa combinati confortul cu relaxarea si sa beneficiati de efectele ei terapeutice la maxim.

 

Fotoliile para PufRelax

 

Este realizat dintr-un material suta la suta sintetic de calitate foarte buna, si umplut cu perle de polistiren. Fotoliul “para” este puful cel mai cunoscut si indragit ca forma! Pufrelax l-au denumit Sunlounger din intamplare, nume nascocit in bataia razelor soarelui. Avantajul major al acestui fotoliu este ca se apropie cel mai mult de forma unui scaun clasic, dar ofera confortul si pozitia unui puf veritabil! Iti ofera sprijin pentru spate, o pozitie care iti permite sa-l asezi langa o masa sau sa stai cu un laptop in brate.

Dupa un timp de folosire (aproximativ 10 – 14 luni, in conditii de folosire normala), pufii umpluti cu granule de polistiren necesita recompletare cu granule proaspete, intrucat cele vechi, cu timpul se taseaza. Cand veti avea nevoie, puteti apela tot la PufRelax! Pentru reumplere, dar si pentru siguranta, puful Sunlounger are un buzunar special care se scoate in afara dupa ce deschideti fermoarul!

Fotoliu Tip Para Puf Relax

Fotoliu Tip Para Puf Relax

Fotolii tip para vei gasi in oferta eMAG si SomProduct

noriel.ro