Purificatoarele de apa Zepter -mijlocul de prevenire perfect pentru prevenirea bolilor provocate de apa pe care o consumam. De Ziua Mondiala a Apei, ZEPTER continua misiunea sa pentru sanatate printr-o ampla campanie de informare si atentioneaza populatia cu privire la pericolul crescut asupra sanatatii  in cazul consumului de apa microbiologic impura -poluata, infestata sau contaminata.

Purificator filtrare apa Zepter AqueenaPro

Purificator filtrare apa Zepter AqueenaPro

depurtat.ro

Majoritatea solutiilor de pe piata o reprezinta filtrele mecanice, acestea fiind si cele mai accesibile ca pret si, de aceea, atractive pentru consumator. Filtrele mecanice au, insa, eficienta partiala de filtrare, avand capacitatea de a retine numai impuritatile de natura fizica (tip rugina, sedimente). Spre deosebire de filtrele mecanice, sistemele Zepter inglobeaza membrana de osmoza inversa, cel mai eficient filtru existent in prezent, ce asigura o purificare a apei la nivel molecular, avand o eficienta sporita (96%, in medie) de retinere, pe langa impuritatile fizice, si a celor de natura chimica, microbiologica (tip bacterii, virusuri, paraziti), pesticide, metale grele, clor si compusii acestuia.

Purificator Zepter AqueenaPro

Produsele consumabile ale filtrelor mecanice necesita o frecventa mare de inlocuire (la 1-2 luni), generand astfel costuri semnificative de intretinere in timp. Sistemul Zepter de purificare a apei AqueenaPro este echipat cu un sistem special ce monitorizeaza filtrele consumabile si este prevazut cu un display electronic ce afiseaza in timp real starea acestor filtre incorporate, atentionand vizual si auditiv asupra necesitatii inlocuirii acestora; frecventa de inlocuire este calculata in functie de calitatea apei de la sursa si consumul real zilnic de apa purificata.

Informatii si Pareri despre Purificatorul de Apa Zepter AqueenaPro

Informatii si Pareri despre Purificatorul de Apa Zepter AqueenaPro

AqueenaPro are o capacitate zilnica maxima de purificare a apei (= productivitate) de 378 litri de apa purificata. Sistemul este echipat cu un sistem special ce monitorizeaza al filtrelor consumabile si este prevazut cu un display electronic ce afiseaza in timp real starea acestor filtre incorporate, atentionand vizual si auditiv asupra necesitatii inlocuirii acestora; frecventa de inlocuire este calculata in functie de calitatea apei de la sursa si consumul real zilnic de apa purificata. Pentru nivelul de consum zilnic indicat de dvs. (de sub 10 litri de apa purificata zilnic), frecventa de inlocuire a celor 3 prefiltre AqueenaPro va fi de minim 6 luni de zile, iar cea membranei de osmoza inversa si a postfiltrului de carbon activ cu nuca de cocos de min 12 luni de zile.

Purificatoare de apa recomandate

Sistemele Zepter de purificare a apei, inclusiv AqueenaPro, au o performanta, respectiv o eficienta medie demonstrata de retinere a diverselor tipuri de substante din apa de la sursa de 96%. Ex: Numar total germeni (NTG) 72h@22°C: >99%; Numar total germeni (NTG) 24h@37°C: >99%; Clor: >97%; Nitrati: >91%; Nitriti >93%; Plumb (dizolvat): >95%; Arsen (dizolvat): >99%; Mercur (dizolvat): > 98%. Acestea sunt numai cateva exemple, buletinele complete de analiza microbiologica si chimica ce confirma acesti parametri putand fi consultate la sediul firmei noastre. Analizele au fost efectuate de reteaua de laboratoare de testare SGS si UE – Drinking Water & Environment Laboratory Ekolabs (Polonia). De asemenea, clientii Zepter ce beneficiaza de una dintre solutiile de purificare a apei Zepter ne-au pus la dispozitie copii dupa buletinele de analiza microbiologica a esantioanelor de apa de la sursa (reteaua municipala de alimentare cu apa sau alte surse – apa de put, fantana) versus apa purificata, iar rezultatele au fost confirmate.

Sisteme de filtrare si purificare a apei Zepter AqueenaPro

Sisteme de filtrare si purificare a apei Zepter AqueenaPro

Sistemul de purificare a apei AqueenaPro beneficiaza de 5 trepte de purificare, respectiv este prevazut cu 5 filtre consumabile:

3 prefiltre AqueenaPro:

  1. Prima bariera – prefiltru de 5 microni, ce elimina sedimentele mai mari de 5 microni (rugina, nisip, alte impuritati solide)
  2. A doua bariera – prefiltru cu granule din carbon activ (absoarbe clorul liber, materia organica, coloratia)
  3. A treia bariera – prefiltru 1 micron (elimina microparticulule de tipul materiilor solide in suspensie si impuritatile organice)

A patra si cea mai puternica bariera – membrana de osmoza inversa (elimina bacterii, virusuri, paraziti, nitrati, sulfati, cloruri, metale grele, pesticide)

Bariera finala – postfiltru din carbon activ cu nuca de cocos (elimina eventualele substante gazoase ramase). Sistemul AqueenaPro are o eficienta de 93% in retinerea nitritilor din apa de la sursa.

Niciun sistem de purificare cu osmoza inversa nu are capacitatea de a retine numai anumite tipuri de substante din apa si de a permite trecerea altora. In consecinta, eficienta de retinere a Calciului si Magneziului din apa de la sursa este de aproximativ 97% in cazul sistemelor Zepter. Orice medic endocrinolog sau nutritionist va confirma faptul ca substantele minerale din apa nu sunt atat de benefice organismului, ele fiind de natura anorganica – nu se elimina, ci se depun in interiorul organismului, formand, de exemplu calculi renali. Mineralele benefice organismului sunt cele organice ce se regasesc in fructele si legumele crude sau preparate termic la temperaturi mai scazute.

 

Avantaje purificator apa AqueenaPro Zepter

Principalele avantaje ale sistemului de purificare AqueenaPro fata de alte sisteme cu osmoza inversa de pe piata sunt:

Economiile generate de purificatorul de apa Zepter AqueenaPro in termeni de: – rata de recuperare (cati litri de apa de la sursa sunt necesari pentru obtinerea unui litru de apa purificata) 42% cea mai mare rata de recuperare de pe piata; – productivitate, respectiv capacitatea maxima zilnica de purificare: 387 litri apa purificata pe zi; – costuri reduse anuale de intretinere determinate de pretul si frecventa de inlocuire a consumabilelor, costurile de montaj si service regulat; – consumul de energie electrica: extrem de redus – 25 watti (in standby produsul consuma numai 0,7 watti); – perioada redusa de amortizare a investitiei; – perioada extinsa a garantiei de 3 ani de zile.

Purificatoare de apa la eMAG

Existenta documentelor oficiale care atesta in cazul purificatorului de apa Zepter AqueenaPro o eficienta de retinere a diverselor tipuri de impuritati din apa de catre sistemele Zepter: certificare performatelor produselor pe baza analizelor microbiologice realizate de retea europeana idependenta de laboratoare de analize.

Conformitatea cu reglementarile stricte ale UE pentru apa potabila. Renumele si stabilitatea pe piata ale producatorului Zepter, care sa asigure atat produse de calitate cat si filtre consumabile si piese de schimb pe termen lung. Echipa de operatori de service agreati Zepter furnizeaza atat servicii de montare a sistemelor Zepter de purificare a apei, cat si servicii de inlocuire a filtrelor consumabile in perioada de garantie si post-garantie.

noriel.ro