Paltoanele confecționate din blană naturală sunt cele mai elegante și călduroase piese vestimentare pe care le puteți alege dacă doriți să treceți prin iarnă în mare stil și fără a avea grija frigului.

O haină din blană naturală este cea mai recomandată a fi purtată în iernile grele, întrucât blana naturală este, de la mama natură, făcută să izoleze căldura și, mai mult decât atât, are un aspect mult mai spectaculos decât orice alt material.

depurtat.ro

Dacă v-ați hotărât să achiziționați un palton din blană naturală pentru femei, credem că merită să vedeți oferta A&A VESA, producător român cu Fabrică de Blănuri undeva pe lângă Sebeș (a nu se confunda cu Sebiș). A&A VESA are o experiență de 3 decenii în producerea de articole din piele și blană naturală pentru femei sau pentru bărbați.

Colecțiile de îmbrăcăminte din piele și blană naturală A&A VESA și-au creat un nume în Europa, nume crescut cu trudă, răbdare, pasiune dar și cu clienți mulțumiți care au recomandat mai departe hainele produse în Romania. Magazinul producătorului vă pune la dispozitie o gamă variată de paltoane, cojoace, geci, jachete și veste din piele cu și sau din blană, precum și accesorii diverse: curele, portofele, mănuși sau căciuli.

Articolele de îmbrăcăminte din blană și piele naturală A&A VESA pot fi comandate și în străinătate. Asta înseamnă ca aveți garanția unor articole bine lucrate, cumpărate “de acasa” dintr-o țară cu tradiție, și nici nu veți plăti peste 1000 de euro ca să aratați bine sezon dupa sezon. Paltoanele din blană pentru femei și bărbați au prețuri începând de la 260 euro / 1400 de lei. Cam cât ai plăti pentru un pardesiu “de firmă” confecționat din poliester sau plastic…

Iar dacă cumperi un model de palton reversibil din blană naturală, practic vei avea în garderobă două modele de senzație și pentru orice ocazie.

vezi in magazin Colecția Fashion A&A Vesa

De ce merită un palton din blană naturală?

Avantajele blănurilor nu se rezumă doar la aspect și căldură. Acestea se simt natural la atingere și purtat, oferă confort, sunt mai aerisite, își mențin proprietatea de-a lungul vremii și nici nu miros a cauciuc ars precum modelele de blănuri artificiale. Ca să nu mai vorbim că nu lasă acel păr care poate deveni o mare bătaie de cap, atât pentru garderobă și casă precum și pentru persoanele care te îmbrățișează.

Știm că achiziția și purtatul unei haine din blană naturală pot naște controverse, de aceea poate părea ciudat să spunem că blănurile naturale sunt eco-friendly. Dar chiar sunt. Nu ardem petrol și chimicale în producție și mai ales acestea sunt și biodegradabile. Da, paltoanele din blană naturală țin mai mult și în același timp se degradeaza mai repede decât blănurile artificiale. Nu trebuie să așteptăm mii de ani.

Ce tipuri de blănuri sunt folosite la haine?

Cele mai pretabile blănuri pentru un palton sau cojoc din blană naturală sunt cele de miel, mouton, miel merinos, raton, vulpe polară, astrahan sau nurcă.

Haină 3/4 din blană naturală de miel reversibilă 266 M

Haină de blană în 3 culori pentru femei. Această haină este confecționată o parte din mouton, o blană foarte fină care da un aer de lux si eleganță, iar cealalta parte este confecționata din piele nappa de miel.

Pielea nappa este un tip de piele ce are porii inchiși, pentru a asigura rezistență la umezeală și murdărie. Haina este de lungime 3/4, într-o combinație plăcută ochiului de 3 culori asortate. Haina se închide cu ajutorul a 4 capse și a unei curele prelucrată tot din piele nappa de miel.

Gulerul hainei de blană este înalt, astfel îți va asigura protecția necesară in vremea rece de iarnă. Alegeți acest model de haina pentru a va accentua feminitatea și in sezonul rece.

Haină 3/4 din blană naturală de miel reversibilă 266 M vine în două variante de culori, bej (coloristică deschisă) și gri (pentru un outfit urban, mai modern), astfel că poți fi elegantă cât și modernă.

Haină 3/4 din blană naturală de miel reversibilă 266 M
Haină din blană de miel reversibilă 266 M culoare Bej
Haină din blană naturală de miel reversibilă 266 M - Culoare Gri
Haină din blană de miel reversibilă 266 M culoare gri

vezi paltonul în magazin

Palton damă din blană naturală miel merinos 2045

Paltonul din blană naturală miel merinos model 2045 este o piesă vestimentară practică, elegantă și deosebit de confortabilă. Aceast palton din blană naturală de miel va ocupa cu siguranță un loc de cinste în garderoba oricărei femei, fiind o alegere foarte inspirată și potrivită pentru toate vârstele. Designul paltonului este modern, iar croiul cambrat va scoate în evidență linia taliei. Datorită lungimii, paltonul vă va conferi căldură sporită și un look aparte. Culorile disponibile sunt negru sau cenușiu, nuanțe ideale pentru o asortare rapidă la ținutele de toamnă și iarnă.

Palton din blana naturala de miel merinos 2045 fabricat in Romania
Palton din blana naturala de miel merinos 2045 fabricat in Romania
Palton din blana naturala de miel merinos 2045 fabricat in Romania
Palton din blana de miel merinos 2045 fabricat in Romania

vezi haina de blană în magazin

Palton reversibil din blană de miel

Acest palton de blană naturală de miel este o piesă vestimentară foarte versatilă, oferindu-vă posibilitatea de a-l purta în două moduri diferite, astfel încât să îl puteți asorta la cât mai multe dintre ținutele dumneavoastră preferate. Blana de miel este călduroasă și moale, având un look care se face remarcat.

Este prevăzut cu două buzunare mari pe ambele fețe și este disponibil în nuanțele de crem și negru.

Palton reversibil din blană de miel
Palton reversibil din blană de miel 2022

vezi haina de blană în magazin

Haină din blană de miel merinos și astrahan 2014

Modelul de palton scurt de mai jos este confecționat din blană de miel astrahan și merinos, amândouă foarte călduroase și plăcute la atingere, asigurându-vă mereu confortul necesar. Partea frontală a hainei de blană este un mix din cele două tipuri de material, ceea ce îi conferă un aspect interesant, datorită alăturării celor două texturi diferite ale blănurilor.

Haina de blană de mai jos poate fi cumpărată în două versiuni de culori, gri sau verde închis.

Haină din blană de miel merinos și astrahan 2014
Haină din blană de miel merinos și astrahan 2014

vezi modelul în magazin

Haina din blana de miel si blana de vulpe 102 GVP

Haină din blană naturală, confecţionată din blană de miel si blană de vulpe polară. Partea exterioară este din piele nappa (lac rezistent la ploaie) de miel şi partea interioară este din blană de miel grosimea de 10 mm. Gulerul şi manşetele sunt confecţionate din blană de de vulpe polară. Haina este confecţionată din blană de miel merinos. Haina se inchide cu șase nasturi şi se strânge cu un cordon.

Haina din blana de miel si blana de vulpe 102 GVP
Haină din blană naturală, confecţionată din blană de miel si blană de vulpe polară

către magazin

Cojoc din blana din miel merinos 256

Acest cojoc are un design simplu și modern, potrivit pentru un stil casual, chiar și elegant. Haina este confecționată la exterior din piele nappa de miel, rezistentă la murdărie și umezeală, iar gulerul și manșetele sunt realizate din blană naturală de miel merinos tunsă la grosimea de 8 mm. 

Cojoc din blana din miel merinos 256
Cojoc din blana din miel merinos 256

detalii cojoc din blană

Palton din blană de miel merinos 2036

Elegat și feminin, acest palton din blană de miel merinos este o piesă vestimentară foarte potrivită pentru a vă putea bucura de iarnă. Negru cu detalii albe din blană de miel, clasic și stilat, potrivit atât pentru o ținută casual, dar și pentru o ținută ceva mai elegantă. Cordonul din jurul taliei ajută la punerea în evidență a taliei purtătoarei, fiind un element de efect, dar în același timp și practice. Închiderea se realizază prin nasturi. Cele două buzunare sporesc gradul de confort al purtătoarei. Lungimea paltonului este de 100 cm.

Palton din blană de miel merinos 2036
Palton din blană de miel merinos 2036

vezi paltonul in magazin

noriel.ro