Știm, dacă ești o viitoare mămică să găsești articole de îmbrăcăminte pe măsura ta și care să fie și confortabile și chic, și să nu cheltuiești o sumă prea mare de bani și care în primul rând să protejeze bebelușul nu este prea ușor. De aceea îți recomandăm câteva paltoane, geci și canadiene pentru gravide, modele frumoase, confortabile, călduroase și la prețuri decente.

Vei aprecia cu siguranță modelele pe care le vei putea purta și după ce vei naște. Acestea sunt prevăzute cu croială specială astfel încât să:

depurtat.ro
  • poți ține în brațe, la caldură și să protejezi bebelușul.
  • îți protejeze burtica, indiferent de luna sarcinii

 

Palton de gravide/bebe

Un palton frumos de gravide, din stofă de lână călduroasă cu carouri, cu fermoare laterale lungi şi o aplicaţie specială care are rolul de a proteja bebeluşul, purtat sigur în ham, de vânt şi ploaie. Un palton modern pentru mămicile în devenire, din stofiţă de lână cu carouri şi căptuşeală teddy călduroasă, potrivit pentru toată perioada de sarcină, datorită fermoarelor laterale lungi de lărgire a poalei.

Model cu glugă mare şi o aplicaţie specială care are rolul de a proteja bebeluşul, purtat sigur în ham, de vânt şi ploaie.

Caracteristici principale: căptuşit, posibilitate de reglare, avantajează zona abdominală. Disponibil in două culori cu imprimeu cadrilat: roșu arțar ecru și bleu.

 

Palton reglabil Gravida si Bebe

Palton reglabil Gravida si Bebe

mergi catre magazin

 

Palton gravide Fashiondays

Palton Gravide FashionDays

Palton gravide Fashiondays

Mai multe articole de imbracaminte pentru gravidute: gecuțe, leggins, jeans, bluze sau tricouri la FashionDays, About You si eMAG.

 

Canadiană complexă pentru viitoarele mămici, cu aspect matlasat şic. O canadiană călduroasă şi modernă care se remarcă prin croiul rafinat cu cusături de matlasare, fermoar dublu de încheiere şi glugă practică.

Model prevăzut cu fermoare laterale care permit lărgirea lui în funcţie de fazele de creştere ale burticii, căptuşeală moale şi călduroasă tip “teddy” la glugă şi în interiorul buzunarelor, terminaţii ripsate la capetele mânecilor, precum şi o inserţie specială, de asemenea căptuşită cu material “teddy”, care poate fi aplicată în faţă cu rolul de a proteja bebeluşul de vremea rea cu vânt şi ploaie. Inserţia este dotată cu orificiu special prin care căpuşorul bebeluşului poate fi scos afară. Inserţia pentru bebeluş nu are funcţie de susţinere, ci doar de protecţie pe timp de vreme rea. Însă puteți utiliza un ham-ul pentru bebelus.

Specificații funcționale canadiana gravidă și bebe: posibilitate de reglare, avantajează zona abdominală. Disponibilă și pe culoarea verde olive.

Specificații funcționale canadiana gravidă și bebe

Canadiană gravide şi bebe

Canadiana gravida si bebe culoare verde olive

Canadiana gravida si bebe culoare verde olive

vezi in magazin

 

Palton mix lână

Compozitie material: exterior 50% lana, 50% viscoza; captuseala 95% poliester, 5% elastan. Îl găsiți la eMAG.ro.

Palton mix lana gravida si bebe

Palton mix lana gravida si bebe

Geacă de ploaie pentru gravide si bebe

O geacă ușoară de ploaie super practică cu design modern, destinată femeilor gravidere, prevăzută cu o serie de detalii practice, precum: glugă, fermoare laterale de lărgire şi şnur de strângere în talie.

Model de geacă ce poate fi purtat şi după naştere, datorită inserţiei speciale ce are rolul de a proteja, de ploaie şi vânt, bebeluşul purtat în ham, pe dedesubt. Atenţie: geaca are doar rol de protecţie şi nu de susţinere a bebeluşului! Pentru susținere vă recomandăm un ham bebe.

Detalii geacă gravide-bebe: Geacă căptuşită, confecționată din poliester superior. Material impermabil, se poate regla pe măsură ce avansați în sarcină sau crește bebelușul. Un model ce avantajează zona abdominală.

Geacă de ploaie pentru gravide si bebe

Geacă de ploaie pentru gravide si bebe

vezi stoc și preț

 

Canadiană uşoară de maternitate, cu aplicaţie pentru bebeluş. O canadiană uşoară şi practică, perfectă pentru perioada de sarcină, potrivită pentru anotimpurile de tranziţie şi căptuşită frumos cu jerse moale. Model prevăzut cu posibilitate de lărgire cu ajutorul unor fermoare laterale, încheiere frontală cu fermoar şi capse, precum şi cu o inserţie specială pentru bebe, ce poate fi aplicată frontal, pe mijloc, cu ajutorul fermoarelor din dotare. Aplicaţia pentru bebeluş nu are rol de susţinere, ci doar de protecţie. Material superior: 65% bumbac, 35% poliester; Căptuşeală: 100% bumbac; Căptuşeală mânecă: 100% poliester.

mergi în magazin

 

Geacă graviduță și bebeluș

Geacă şic pentru graviduțe și bebeluș, cu aplicaţie de protecţie pentru bebeluş. O canadiană super frumoasă şi practică pentru toată perioada de sarcină şi chiar după, pe o nuanţă serioasă de roşu. Model potrivit pentru ziele mai reci, dotat cu fermoare laterale ce conferă lejeritatea necesară şi aplicaţie specială pentru protecţia bebeluşului purtat în ham, pe dedesubt.

Material superior: 100% poliester reciclat; Căptuşeală: 100% poliester; Căptuşeală glugă: 100% poliester; Umplutură: 100% poliester. Trăsături principale: posibilitate de reglare, avantajează zona abdominală.

Pentru că am fost întrebați dacă și salopeta este de vânzare? DA, o puteți cumpăra de aici.

mergi în magazin

 

Geaca de ploaie pentru gravida si bebe

Geacă ploaie de gravide cu aplicaţie specială pentru bebe. Această geacă de ploaie practică pentru maternitate are două buzunare mari în față, manșete elastice, bandă din cauciuc la talie și fermoare laterale pentru a oferi mai mult spațiu în timpul sarcinii. Pe partea din față se poate fixa o inserție pentru bebeluși, care servește ca și protecție și nu are funcție de purtare a bebelușului. Datorită elementelor funcționale, geaca de maternitate poate fi purtată atât în ​​timpul sarcinii, cât și după.

Geaca de ploaie pentru gravida si bebe

Geaca de ploaie pentru gravida si bebe

vezi în magazin

 

Mantou buclat maternitate

Mantou de materinitate drăguţ cu aplicaţie specială pentru bebeluş. Un mantou frumos din stofiţă bucle, ideal pentru toată perioada de sarcină şi chiar după, cu nasturi mari de încheiere. Model potrivit pentru ziele mai reci, dotat cu fermoare laterale ce conferă lejeritatea necesară şi aplicaţie specială pentru protecţia bebeluşului purtat în ham, pe dedesubt.

Mantou blucat maternitate

Mantou buclat maternitate

vezi în magazin

 

Geacă comodă de gravide, modern matlasată, cu aplicaţie extra pentru bebe. O geacă frumoasă şi practică pentru viitoarele mămici, şic matlasată şi finisată cu bete ripsate. Model cu închidere simplă cu fermoar, ce poate fi purtat în toate lunile de sarcină, datorită fermoarelor laterale de lărgire. Geaca este dotată cu o aplicaţie specială, fără rol de susţinere, pentru protecţia bebeluşului purtat în siguranță în ham, pe vreme urâtă.

Geacă gravide, cu aplicaţie pentru bebe

Geacă gravide, cu aplicaţie pentru bebe

vezi preț și stoc

Mai multe articole de imbracaminte pentru gravidute: gecuțe, leggins, jeans, bluze sau tricouri la FashionDays, AboutYOU si eMAG.

noriel.ro