Caravana lui Moș Crăciun

 

Când eram mici cu toţii ne-am dorit să vedem pe cer faimoasa sanie trasă de renii cu nas roşu. Au existat seri în care priveam ninsoarea şi ne întrebam sperioşi dacă am fost suficient de cuminţi anul acesta. Dimineaţa de Crăciun ne trezeam mai devreme chiar decât în zilele când urmăream desenul preferat la televizor, fugeam în sufragerie şi săream în sus de bucurie când vedeam sub brad mulţimea de cadouri.Dacă atunci eram mici şi nu simţeam decât fericirea noastră, nu suntem acum suficienţi de mari ca să ne gandim şi la fericirea altora? Ne mai aducem aminte oare cât de uşor este să faci fericit un suflet mic?

depurtat.ro

Fii Moş Crăciun pentru o zi!’ încearcă să readucă un strop de fericire în casele sărace, să reamintească copiilor că un zâmbet e o bogăţie. Nu avem 12 reni şi nicio sanie magică, dar vă avem pe voi şi asta e la fel de magic! Dorinţa de a ajuta, entuziasmul şi prietenia pe care o arăţi copiilor vor face minuni în preajma zilei de Crăciun. O jucărie, o hainuţă sau simpla voastră prezenţă le va reaminti ca Moş Crăciun există, că în lumea asta mare, un suflet bun nu uită niciodată să ajute un copil mic.

Caravana va porni la drum pe 22 decembrie din Bucureşti spre satul Poroschia, judeţul Teleorman, având ca destinaţie finală centrul social ,Sf.Arhangheli’ din comuna Slobozia. Pentru ca Moş Crăciun nu poate trece neobservat, vom face mai multe opriri în satele din împrejurimi, aducând bucurie în casele famililor nevoiașe.

 

Cu Moșul La Teatru

 

La Centrul de Plasament din Periș se află copii de toate vârstele, cu povești impresionante, care urmează cursurile școlii speciale. Majoritatea sunt copii abandonați, ce nu au trait spiritul Crăciunului alături de părinți și de cei dragi. Totodată, asociația ASCHF-R are ca beneficiari copiii și tinerii cu dizabilități fizice, activitatea lor realizându-se sub sloganul ‘Transformă dizabilitatea în abilitate’. În acest sens, evenimentul și-a propus să le aducă tuturor acestor copii zâmbetul pe buze și speranța unei lumi mai bune.

Evenimentul destinat copiilor din Centrul de Plasament Periș și celor din cadrul programelor asociatiei ASCHF-R va avea loc pe 16 decembrie, la Teatrul Ion Creangă, sala Rapsodia, când se va desfășura o piesă specială de Crăciun. La finalul piesei, Moș Crăciun le va face copiilor o surpriză, oferindu-le cadouri.

 

Cum puteți ajuta?

 

Încă există copii care scriu și rescriu scrisoarea pentru Moș Crăciun
Încă există copii care visează să-l întâlnească
Încă există copii care așteaptă miracolul de Crăciun

Alăturați-vă echipei noastre şi ajutaţi-ne să îl aducem pe Moş Crăciun în casele copiilor. Colectați împreună cu noi haine, jucării şi alimente pentru cei mici. Este important ca hainuţele şi jucăriile donate să fie într-o stare bună, pentru a putea fi folosite mai departe de către copiii din Periş şi Teleorman. Datele limită pentru donaţii sunt 15 Decembrie pentru acţiunea Cu Moşul la Teatru şi 21 Decembrie pentru Caravana lui Moş Crăciun.

 

Mai multe detalii

 

0726.136.640 – Mihai Ventoniuc, 0766.472.857 – Elena Lăţea
contact@fiimoscraciunpentruozi.ro
http://www.facebook.com/fiimoscraciun.pentruozi
http://fiimoscraciunpentruozi.ro/

noriel.ro