De ce merita sa cumperi tigaile (Sistemele de Gatit) varianta standard sau Deluxe Careeste magazinul de unde puteţi achiziţiona sistemul de gătit la cel mai mic preţ, plus o reducere generoasă dacă veţi comanda două seturi. Dacă bucătăria dumneavoastră este prea aglomerată, părerea noastră este că puteţi să vă debarasaţi-vă de vasele vechi şi să uitaţi de haosul din bucătărie! Cel mai nou sistem de gătit, Doubletta Plus, cu ajutorul căruia, fierbeţi, prăjiţi, înăbuşiţi, grilaţi, reâncălziţi mâncarea pe care chiar o păstrează caldă!

Doubletta Plus

Doubletta Plus este un sistem de gătit inegalabil, reprezinta o noutate cu proprietăţi incredibile, impresionante. Doubletta Plus este un sistem de gătit închis (cu capac), compus din două tigăi cu fund special, neted, care se îngrijeşte de distribuirea optimă a temperaturii, se poate folosi pe ambele părţi, şi pe toate tipurile cunoscute de aragaz.

  • Pe interior tigăile sunt acoperite cu un strat ceramic, în acest fel mâncarea nu se lipeşte! Datorită proprietăţii non aderente, puteţi găti fără ulei sau alte grăsimi.
  • Datorită garniturii de etanşeizare din silicon, sistemul de gătit Doubletta Plus se poate închide complet. Gătiţi ca şi cu o cucktă/oală sub presiune, dar fără presiune înaltă, mai repede decât cu orice altă metodă. Surplusul de abur este eliminat prin cele 3 supape speciale, astfel dumneavoastră puteţi deschide sistemul/ridica tigaia de deasupra în orice moment doriţi.
  • Datorită mânerelor ergonomice cu închidere magnetică şi a garniturii de etanşeizare din silicon, veti puteţi manevra Doubletta în deplină siguranţă.

Cu Doubletta Plus, nu întâlniţi obstacole, puteţi găti carne fragedă, peşte, frigărui delicioase, macaroane cu brânză, chiftele gustoase, garnituri cum ar fi orez, cartofi copţi/prăjiţi, chiftele sau crochete din cartofi, legume fierte/înăbuşite, precum şi deserturi delicioase, cum ar fi produsele de patiserie, clătitele, etc. Pregătiţi şi dumneavoastră mâncare suculentă şi gustoasă, cu ingeniosul sistem de gătit Doubletta Plus! Preparaţi şi dumneavoastră un meniu impecabil pentru întreaga familie! Cu marele maestru, sistemul Doubletta Plus, gătitul devine o plăcere!

Pret Doubletta Plus

Doubletta Plus Deluxe

Alegeţi pachetul Doubletta Plus Deluxe cu accesorii suplimentare! Comandaţi varianta Deluxe a sistemului de gătit Doubletta Plus, şi primiţi următoarele accesorii practice care vă permit să profitaţi din plin de multitudinea de opţiuni al acestui sistem de gătit revoluţionar.

Doubleta Plus Delux are un grătar universal pentru carne şi prăjituri, grătar pentru abur/fiert/înăbuşit alimente, iar capacul cu supapă al sistemului de gătit Doubleta Plus Deluxe este perfect pentru eliminarea aburului, prevăzut cu suport/mâner pe care capacul se poate sprijini şi, care face utilizarea şi mai uşoară! Părerea noastră este că acest sistem de gătit vă va ajuta foarte mult în bucătărie. Tigăile Doubletta Plus, în varianta standard sau deluxe (cu accesorii incluse) pot fi comandate online, la cel mai mic preţ, de aici.

Pret Doubletta Plus Deluxe

noriel.ro