Noul Spray Anti-Tantari Zanza-No de la Chicco face parte din noua gama de protectie impotriva tantarilor si a altor tipuri de insecte ce foloseste ca substanta activa Citrodiolul, un extract natural de Eucalipt (Eucalyptus Maculata Citrodiora), original din Australia, recunoscut pentru calitatile sale exceptionale in prevenirea intepaturilor insectelor.

Sprayul Chicco Anti-Tantari Zanza-No si-a demonstrat eficienta si impotriva speciei de tantar, cunoscuta sub denumirea de Asian Tiger (Aedes Albopictus), purtatorul meningitei West Nile. Chicco Zanza No poate fi utilizat pentru copii si bebelusi cu varsta peste 3 luni dar si de catre femeile insarcinate, formula sa exclusiva isi mentine efectul de protectie impotriva insectelor atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Poate fi cumparat de la www.chicco.ro, Farmacia Dona Online si de la www.eMAG.ro.

depurtat.ro

Este un spray anti tantari economic, datorita protectiei de lunga durata (3 ore) nu necesita aplicari frecvente. Chicco Zanza No ofera protectie naturala impotriva tantarilor: contine extract de Citrodiol (Eucalipt), este sigur, testat dermatologic, nu contine coloranti, parabeni sau ingrediente chimice de tipul Diethyltoluamidum-ului (DEET). Formula sa este delicata, se absoarbe imediat, nu pateaza hainutele si nu lasa urme de grasime, un spray anti tantari de la Chicco ce emana un miros placut, neiritant.

 

De ce sa alegi Chicco Anti-tantari Zanza No?

 

Pentru ca este mult mai sigur. Pentru ca marea majoritate a spray-urilor, lotiunilor si cremelor anti tantari existente in comert contin ca substanta activa Diethyltoluamidum (DEET). Aceasta este un ingredient chimic nerecomandat, chiar si in doze mici, mai ales in cazul copiilor. Ingerarea acestei substante manifesta reactii adverse precum: pierderi de memorie, dureri de cap, oboseala, dureri musculare si articulare, dificultati in respiratie. De asemenea, s-a dovedit, din punct de vedere medical, ca poate provoca deteriorarea sistemului nervos central.

Datorita extractelor naturale continute de Zanza-no Chicco Spray anti-tantari, protectia impotriva insectelor devine mult mai sigura si eficienta, fie zi, fie noapte. Spray-ul anti tantari de la Chicco este recomandat pentru uzul extern, copiilor si bebelusilor cu varsta peste 3 luni. Se recomandata evitarea contactului cu ochii si cu gura. Spray-ul anti tantari Chicco Zanza-No se pulverizeaza pe partile corpului care se doresc a fi protejate, masandu-se usor zonele respective pana la absorbtia in piele a gelului. A nu se aplica pe zone iritate sau care prezinta escoriatii la nivelul pielii. Spray-ul cu ingrediente naturale active Chicco Zanza No anti tantari, poate fi cumparat de la www.chicco.ro si de la www.eMAG.ro.

noriel.ro