Editura Litera aduce și în România celebrele cărți de colorat pentru … adulți cu efect antistress si cu ilustrații de Johanna Basford, traduse în 14 limbi și vândute în peste trei milioane de exemplare. Grădina secretă și Pădurea fermecată sunt o invitație convingătoare la creativitate și relaxare, înfățișând lumi fantastice, create minuțios de ilustratoarea scoțiană și gata să fie aduse la viață prin intermediul culorilor. La scurt timp după apariția cărților pe piață, Johanna a început să primească mii de fotografii cu pagini colorate din carte. Fiecare desen era unic. Pe site-ul său, Johanna a făcut o galerie cu aceste fotografii, creând astfel o comunitate online. Cum a ajuns coloratul să devină un fenomen în rândul adulților? Pentru că este o activitate captivantă, care trezește nostalgii, o activitate manuală, creativă, care induce o stare de liniște, combate stresul și oprește șirul gândurilor legate de frământările cotidiene.

depurtat.ro

 

Carte colorat Antistress Gradina Secreta

 

Cartea de colorat antistress pentru adulti Grădina secretă conține ilustrații împodobite cu minunate detalii în tuș, care ascund tot felul de mici creaturi, nerăbdătoare să fie descoperite. Bine ai venit în lumea grădinilor secrete! Hoinărește prin Grădina secretă creată cu ajutorul ilustrațiilor împodobite cu minunate detalii în tuș – toate așteaptă să fie aduse la viață prin intermediul culorilor. Acestea ascund tot felul de mici creaturi, nerăbdătoare să fie descoperite. Și vei găsi colțuri de grădină pe care va trebui să le completezi desenându-le. O carte pentru artiștii și „grădinarii‘‘ de toate vârstele.

Carte colorat Antistress Padurea Fermecata

Cartea de colorat antistress pentru adulti Călătoria prin Pădurea fermecată  conduce spre castelul din inima acesteia, unde se află comoara. Această nouă și uimitoare carte de colorat semnată de Johanna Basford își conduce cititorii într-o călătorie prin Pădurea fermecată, invitându-i să descopere ce se află în castelul din inima ei. Pe lângă desenele de colorat și de înfrumusețat, vei întâlni pe drum animale și obiecte magice, printre acestea numărându-se și nouă simboluri speciale. Descoperă toate simbolurile pentru a deschide ușa castelului și a scoate la lumină comoara din interiorul lui!

Pe lângă desenele de colorat și de înfrumusețat, pe drum apar animale și obiecte magice, printre acestea numărându-se și nouă simboluri speciale. Ideea acestor cărți i-a venit Johannei Basford după ce multe persoane i-au spus că atunci când îi văd ilustrațiile vor să le coloreze. Tânăra artistă s-a hotărât să realizeze aceste cărți de colorat nu pentru copii, ci pentru adulți, declanșând astfel un nou trend. Fiecare desen este realizat manual, folosind doar cu stiloul și cerneala, într-un stil deosebit, care ascunde foarte multe detalii.

Rezultatul final nu este doar o carte de colorat, ci una de artă. Cartile de colorat antistress pentru … adulti ale Johannei Basford pot fi cumparate in Romania exclusiv de la Editura Litera.

noriel.ro