De joi 13 septembrie și până duminică 16 septembrie, Parcul Național din București va răsuna de voie bună la evenimentul “La Început de toamna……Festivalul de bun Must!”

 

depurtat.ro

Pe parcursul celor patru zile de desfășurare ale târgului, veți fi așteptați de producători și meșteri populari din diverse zone ale țării, ce vă vor aduce mai aproape de spiritul autentic românesc. La târg veți găsi reunite laolaltă produse tradiționale, preparate din carne, brânzeturi, vinuri, cozonaci, miere și turtă dulce, dar și minunate exponate lucrate manual.


Si pentru că este sezonul recoltelor, organizatorii promit spectacole culinare în aer liber, precum prepararea mustului și a magiunului.

 

Îmbracat în ținută de sărbătoare, Parcul Național va găzdui un eveniment dedicat gurmanzilor de grătare, brânzeturi, produse tradiționale și internaționale, dulciuri și produse de panificație asezonate cu must și vinuri din belșug astfel încat plăcerea degustărilor să fie deplină.

 

Distracția și spectacolul vor fi pentru întreaga familie. Pe copii îi așteaptă pe întreaga perioadă a târgului jocuri, bile pe apă, atelierul de pictură și creație,dulciuri și jucarii distractive, iar pentru părinti și bunici petrecerea va fi susținută de grătarele cu mici și diverse cărnuri aromate, bere, de prepararea în natură a produselor tradiționale românești: must, pâine de casă, sarmale, gulaș ,etc., dar și de zeci de artizani și meșteri populari cu cele mai frumoase produse.

 

Târgul este organizat de Vision Improve în parteneriat cu Primăria Sectorului2 București, începând de joi, 13 septembrie și până duminică 16 septembrie 2012 în Parcul Național, Sectorul2, București,  lângă Centrul Cultural Mihai Eminescu.

noriel.ro